Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 5

• 103 306
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • тук-там
През 2 дни - в Надежда.

# 691
  • София
Както са ти написали го слагай.
Аз слагах през три дни преди време.
Естрофема си го продължаваш.

# 692
  • Sofia
Благодаря ви!

# 693
Здравейте,след като се направи  ЗЕТ продължава ли се естрофема?

# 694
Здравейте,след като се направи  ЗЕТ продължава ли се естрофема?
                                                                   При мен продължи след трансфера,след положителен тест и до сега го пия.В 11 г с  съм.

# 695
На мен ми го спряха в 13 г.с., в други клиники го спират в 8 г.с., някъде и в 6 г.с. (най-общо като се чуе сърдечна дейност).

# 696
На мен ми спряха естрофема в 9та г.с. Поргестеронът в 10та. Общо взето изчакаха да почне образуване на плацента.

# 697
  • София
При всеки е различно.

При мен и двата пъти, когато забременях, на първия преглед д-ра каза да си допия започнатата опаковка и да приключвам (и двата пъти предви трансфери)
На ЗЕТ нямах естрофем.

# 698
Ох с тези хапчета,, вече нямам търпение да ги спирам и аз... че са една шепа...

# 699
Привет.Днес ми е първи ден след ЗЕТ на 5 дневни бластоцисти.Имам болки от обяд като при цикъл.Придърпване.Не е ли рано да такива симптоми.Че и ми се приповдига на моменти ,но това вероятно е от хапчетата.Незнам какво да мисля.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 14:25 от Анонимен

# 700
  • София
половината неща са от хапчетата, другата половина от внушение.
намери си нещо да те разсейва и спри да се вглеждаш.

# 701
Здравейте,
изчетох тази тема, предходните не съм!
Въпроси ми е някой правил ли е хормонални изследвания при стартиране за подготовка за ЗЕТ на втори ден от цикъл ( първи цикъл след стимулация)?
LH 2.01 IU/l
FSH 1.78 mIU/mL
Estradiol 76.00 pg/ml
Progesteron 1.59 ng/mL

изписали са ми витамини, аспирин, фолиева киселина и
естрофем 2 мг 3х1 орално + 3х1 вагинално
Климара лепенки 3,8мг- 2 броя за 5 дни

Първо ме извикаха на 8 ден на преглед, след кръвните изследвания, на 4 ден за проверка на прогестерон! Притеснението ми е, нивото на хормоните при старт дали е ок, защото не искам да стартирам и рискувам на всяка цена, предпочитам да изчакам на следващ цикъл ако има съмнение.
В темата не видях, коментари за нива на хормона при старт, а в следващи етапи и малко се обърках.

# 702
Аз не съм изследвала никакви хормони при ЗЕТ.

# 703
  • София/Севлиево
Аз проверявах само прогестерона.Дори сега при канселираните ми опити за ЗЕТ док ме пращаше на проверка.

# 704
Може ли някой да ми каже защо след ЗЕТ  се слага фраксипарин?Само при хора с тромбофилия ли е практиката или по други причини

Общи условия

Активация на акаунт