Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 5

• 103 407
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Лигавицата е важна  моята например нараства бавно, той и цикъла ми е 35 дни някъде.  Зет ми беше на 21 ден.

# 526
Първият зет ми беше на 17 ден, вторият на 18 ден. И двата на тридневни ембриони.

# 527
Момичета, някой да е правил ЗЕТ с взета заповед тази година? Thinking

# 528
Аз нещо яко съм се “бъгнала“ с тия опити и стимулации.Преди на 9 ден ф-17мм лигавица 10,а сега на 13ден Ф.15 лигавица 8.Док ме вика пак на 16 ден.ОФФФ незнам вече.
излиза че ЗЕТ ще е на 23 ден

# 529
  • тук-там
Това изобщо не следва да го мислиш. Фоликул и лигавица растат с еднакъв темп, така че е чудесно. Малко е по-дълъг цикъла, това за мен е без значение. Всичко ти е супер! Късмет!

# 530
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нивото на естрадиол също е от значение.
Според мен е важно нивото са хормоните,а не кой точно ден е.

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 07:37 от Beautyholicа

# 531
Beauty, а защо ще чакате още толкова много дни? Структурата на лигавицата ли е причината, защото дебелината не е лоша? С какъв препарат стимулираш лигавицата?
Аз започнах отново този цикъл с 3х2 естрофем, който миналия месец не помогна за повече от 7-8мм и канселирахме.

# 532
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защото нямам достатъчно натрупан естрадиол явно.Иска да е над стандартните ми стойности,които винаги са били в норма.Вземам Естрасе таблетки,3 пъти х 2 мг дневно.

# 533
Аз съм без лекарства.За ЗЕТ незнам да се изследва естрадиол.

# 534
Когато си на протокол с естрогени се изследва. Аз винаги имам Лх, е2 и прог. Имала съм зет на 17ти ден на 3дневно, канселиран и два на 22ден на 3 и 5 дневни.

# 535
# 536
Когато си на протокол с естрогени се изследва.
Не навсякъде. Аз и при двата трансфера бях с естрофем и климара, нито един хормон не съм пускала и двата пъти.

# 537
При мен също беше така - не са ми пускали нищо.

# 538
  • Pazardjik
На мен винаги ми пускат на втори ден прогестерон , лх ,естрадиол ,фсх , а на 14 ден прогестерон  . Това е в "Селена" .

# 539
Роза, това при ЗЕТ ли ?
Питам, понеже и аз съм пациентка на Селена, а както писах по-горе на мен хормони при подготовка за ЗЕТ не са ми пускали нито веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт