Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 5

• 103 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Pazardjik
Да при ЗЕТ , но аз съм при Ставрев . Имам доста подготовки за зет и винаги съм започвала след хормонални изследвания .

# 541
Здравейте момичета.

До сега бях активна в темата за инвитро и икси, но тъй като следващия трансфер ще е на замръзен ембрион, ще попитам тук. Колко са важни стойностите на витамин Д и желязо при инвитрото? Ако някоя от вас има опит, може ли да сподели. Важни ли са за качеството на яйцеклетките или само за имплантацията? След 2 неуспешни опита се установи, че при мен и двете са под нормата. И сега се чудя дали е възможно това да е причината, за малкото оцелели ембриони до 5ти ден. При първия опит от 9 оцеля само 1. При втория от 9 оцеляха 3, като 2 трансферирахме и 1 замръзихме. Но и при двата опита нямаше никаква имплантация.

# 542
  • София
колкото по-бързо успееш да ги вкараш в норми, толкова по-добре за всичко Simple Smile
Б12 е по-лесен от Д

# 543
А какво означава лигавица S2? Моята  бешеS1. Как се определя дали е трипластова?

# 544
  • София
А какво означава лигавица S2? Моята  бешеS1. Как се определя дали е трипластова?
Добре е! И моята беше S1 при успешен ЗЕТ. Структурата й се определя с вагиналния УЗ, т.е. в зависимост от ехографския образ - L е най-малкият размер, през фоликулярната фаза, М е тип устни или мида, през овулаторната фаза, в средата на цикъла, при добра естрогенна стимулация и става трислойна, трипластова, и през лутеалната фаза под въздействието на прогестероновата продукция се трансформира в тип S. И точно такава трябва да е за имплантация + да е добра като размер, разбира се.

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 18:47 от Frida*

# 545
Момичета, някой да е правил ЗЕТ с взета заповед тази година? Thinking
Аз 😊 какво точно те интересува?

# 546
  • София/Севлиево
Говорите за витамин Д-70 е добре ,нали?Толкова е моят.Направих ЕРА-та, чакам си резултатите и май месец ще е моят ЗЕТ.

# 547
  • Пловдив
Аз планирам юни, успех на всички!

# 548
  • Sofia
Здравейте, подготвях се за замразен трансфер този месец, но Стаменов реши, че нищо няма да правим и да отида на 20 ден от цикъла за блокаж и подготовка за трансфер.Някой по запознат може ли да ми обясни какъв е този блокаж преди трансфер и какво следва след това.

# 549
Момичета знаете ли на кой ден от цикъла се прави ЗЕТ.При мен май ще е на 23ден на бластоцист и малко се притеснявам не е ли късно.

# 550
  • тук-там
Зависи от дължината на цикъла, дебелината на матката и т.н. На кой ден е според мен няма значение. Ти кога си на ЗЕТ?

# 551
  • София
Момичета знаете ли на кой ден от цикъла се прави ЗЕТ.При мен май ще е на 23ден на бластоцист и малко се притеснявам не е ли късно.

Няма значение деня от МЦ, има значение деня след овулация

# 552
Днес ми е 19ден от Ц.Вчера бях на преглед и Ф се е спукал.Не ми каза размера на лигавицата,но онзи ден беше 10.За сега съм само на утрогестан

# 553
Здравейте, подготвях се за замразен трансфер този месец, но Стаменов реши, че нищо няма да правим и да отида на 20 ден от цикъла за блокаж и подготовка за трансфер.Някой по запознат може ли да ми обясни какъв е този блокаж преди трансфер и какво следва след това.

Слагат ти блокираща Декапептил, после си слагах от техните глобули с виагра и естрофем, мисля, че бяха.
Поне така беше при мен миналата година.

# 554
  • София/Севлиево
Според зависи.Моите успешните бяха на ден 17, а неуспешния на 18 или 19...

Общи условия

Активация на акаунт