ЮЛСКИ мами 2018

• 53 164
  • 759
  •   1
Отговори
# 465

Айси, радвам се, че сме заедно 🌻🌺💐

Доли, аз ходих на преглед за установяване на бременността в 5 г.с. +2 дни, но беше рано за сърчице.

# 466
В петък на 24 ходих, видя се плоден сак и жълто мехурче, сформирам органите на малкото все още нечовече. Каза, че е 10 мм и вероятно още тази седмица ще можем да чуем сърце. Но аз го репликирах не е ли много рано и се разбрахме да се чуем в началото на следващата седмица. Ще чакам с нетърпение да споделите емоциите си след прегледа Simple Smile

# 467
Сърчицето се чува в 7-8 г.с. Simple Smile

# 468
Момичета, искам да попитам имате ли вече гадене, защото при мен се появи и то вечер, като към 19-20 часа е супер неприятно:( взех си капки срещу гадене, но няма полза, вие как го борите?
Оо да и аз съм така ,но от обяд до вечерта и нищо не ми помага Simple Smile

# 469
Сърчицето се чува в 7-8 г.с. Simple Smile
Чудесно, само че аз в момента вярвам на хора с медицинско образование, които са ме видяли отвътре, ако мога така да се изразя Simple Smile

# 470
Добро утро на всички! Днес започвам с хубави новини Simple Smile Вчера бях на преглед, видя се ембрион с размер 1 сантиметър и тупкащо сърчице HeartbeatHeartbeatHeartbeat Докторът каза, че овулацията ми е била късна и ме писа 6 седмици + 5 дни. Регистрира ме на ЖК, пуснахме изследвания, и в петък ще ми даде цяяял месец болнични Simple Smile Ще бъде прекрасен и мързелив декември Simple Smile
И още една добра новина от днес - взех си резултата от микробилогия - влагалищен секрет - чист! А последните 3 пъти ми откриваха Ешерихия Коли. А сега я няма и съм много щастлива! Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 471
Ах, как обичам хубавите новини! Все такива да чуваш, мама бобър Simple Smile

# 472
  • Варна
Айси, Дивчо и аз съм с Вас ! На 5-ти ме викат за пулсации, днес съм 5+6 .
Аз вече съм от лежащите с надупчено дупе от инжекции, тъй като имам контракции още от сега. Слава богу само това са ми признаците на бременност.
 С предишна операция съм и имам сраствания и от там  така ме боли ниско долу, защото явно се разкъсват срастванията и оп контракции   ooooh!

mama.bobyr, браво наистина хубави новини!
При теб много рано са те регистрирали и са ти дали цял месец болничен ? newsm78
Аз днес бях при личната да взема за 1 седмица и тя каза, че трябва да стискам до 8-ма седмица, за да ме запишат на ЖК и да ми дават дълги болнични. Сега ми даде 5 дена, но после каза отпуска до 8-ма newsm78

# 473
Значи сърдечната дейност може да се чуе към 6-7 седмица? mama bobyr по твойте сметки ти коя седмица си?  Да се чуват само хубави новини, браво mamo bobyr HeartHeart

# 474
  • Варна
Значи сърдечната дейност може да се чуе към 6-7 седмица? mama bobyr по твойте сметки ти коя седмица си?  Да се чуват само хубави новини, браво mamo bobyr HeartHeart

Да, на мен ми каза, че към в 6гс + 3-4 дена може да се чуе. Нооо това знам , че зависи и от хубав ехограф !
На моят преглед ще съм 6гс + 6 , тоест другия вторник и нямам търпениеееееееее

# 475
Аз днес съм точно 6, а другия вторник ще съм точно 7 Simple Smile Според мен е индивидуално кога може да се чуе сърце и зависи от доста неща - спомена се качествен ехограф, също ние си ги изчисляваме по собствено усмотрение от календари в нета и трето не знам 6+ не я ли водят вече 7. Да се оплача, станала съм истинска чистокръвна хрътка.Joy

# 476
Аз днес съм точно 6, а другия вторник ще съм точно 7 Simple Smile Според мен е индивидуално кога може да се чуе сърце и зависи от доста неща - спомена се качествен ехограф, също ние си ги изчисляваме по собствено усмотрение от календари в нета и трето не знам 6+ не я ли водят вече 7. Да се оплача, станала съм истинска чистокръвна хрътка.Joy

При теб  iсеy чули ли сте сърдечен ритъм? Аз съм на преглед другият понеделник, но тогава ще съм 6 и 1 ден и може би ще е рано да се чуе.

# 477
  • Варна

Изчислява се спрямо последна менструация. Няма как да е точно по Овулация. Ако е точно по овулация махаме горе -долу 2 седмици Wink То и за това в един момент при някой се случва да му връщат назад седмиците, заради развитието, което е по ехографа.
Ти започваш 7-ма, но тъй като не е завършена се брои 6+ 1,2,3 и тн. В тези ранни седмици, ги броим с дните, а после сигурно ще казваме само точната седмица без дните.
Около 7-ма седмица + /- някой друг ден трябва да се чуе сърчице, като разбира се се има предвид ранна , късна овулация и развитие на плоден сак и жълтъчно мехурче. И апаратааааа е много важен.
За това се ходи веднъж към 5-та седмица (от датата на последния Ц) за да се потвърди Б и че е на мястото си. И след това викат към 7-ма , за да се види и чуе евентуално , ако всичко е наред Wink
Само че това в е БГ , не знам момичетата в другите страни как издържат да отидат по-късно.

# 478
Здравейте, в моя случай днес съм 7гс+3дни спрямо последен цикъл, а отивам за сърдечни тонове на 6.12, тоест 8 гс. Тогава надявам се всичко да е наред и да чуя така чаканото сърце. Аз ходя на работа и засега освен гаденето нямам други оплаквания. Днес пропуснах кринон гела, защото ще го доставят в аптеката чак следобед, надявам се да не е проблем. Леко бременеене на всички!!:heart:

# 479
Здравейте мами,
радвам се за хубавите новини.
Аз миналата седмица бях 6 г.с +5 д и доки видя плодния сак(тъй като съм с обърната матка и явно по трудно се вижда).
Вика ме на 5.12. ,тогава ще съм 8г.с и 5д и каза ,че тогава ще видим и бебето.
Тъй като чета,че повечето ще си взимате вече болничен искам да ви попитам до края ли излизате в болничен?

Общи условия

Активация на акаунт