Vip Brother 2017 - тема 7 (16.10 - 22.10)

• 192 119
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
На Сашето спиралата да не е стара-защо е залепнала така на топчета по долните мигли?
Направила ги е на по три снопчета - и горните, и долните, защото така по-лесно се поддържат.  hahaha

# 1 411
Боже, ма то влизането на Сашка в изповедалнята е цял ритуал. Сашето разочарована, ами и с право, Маргарита наистина я хока.

В темата бяха публикувани 34 нови отговора
Искате ли да продължите с публикуването на Вашия отговор?

Искам, да.

# 1 412
Тото много добре се изказва, харесва ми как борави с езика, когато не е под афект ☺

# 1 413
Сашка е решила, че очите й ще изглеждат по-големи, ако им тегли една черна черта отстрани.

Последна редакция: ср, 18 окт 2017, 21:52 от Шушон

# 1 414
  • Испания
Боже, ма то влизането на Сашка в изповедалнята е цял ритуал. Сашето разочарована, ами и с право, тя наистина я хока.

Искам, да.

Майкоооооооооу, Боне, ти с форумО ли си говориш?

# 1 415
Сашето защо е гримирана като клоун?! Мн зле изглежда и естествено циците й пак са на показ. И какъв е този пух, с който се е омотала:)

Тва е къса пухена мантия..

# 1 416
За Сашето всичко се върти около храната, но ми се струва ужасно глупаво да я номинират, защото яде много! Rolling Eyes
Нали все за нещо трябва да се номинират, така или иначе. Не беше злобарска номинацията на Тотко.

smileys, пощурях и аз.

# 1 417
  • София
Тото много добре се изказва, харесва ми как борави с езика, когато не е под афект ☺
Той се афектира само от уважение към майка си.  Joy

# 1 418
  • София
На мен ми е жал за Сашка.

# 1 419
Боже, ма то влизането на Сашка в изповедалнята е цял ритуал. Сашето разочарована, ами и с право, тя наистина я хока.

Искам, да.

Joy

# 1 420
За Сашето всичко се върти около храната, но ми се струва ужасно глупаво да я номинират, защото яде много! Rolling Eyes
Нали все за нещо трябва да се номинират, така или иначе. Не беше злобарска номинацията на Тотко.
Да, така е, но ми се струва, че ако друг участник беше направил подобна номинация нямаше да я приемат. Така или иначе е ясно, че Сашка ще получи доста номинации. Simple Smile

# 1 421
Много смешна е Сашка, като говори за храна - направо оди съчинява. Ми не са прави да я номинират, че си похапва повечко, ако за тях е задоволяване на потребности, при нея процесът е извисен до творчество. Joy

# 1 422
Дразни ме Ники Кънчев,ама не той е виновен де,един час плямпа глупости,без да седне на диванчето с гостите,там е най-интересно-като обсъждат,особено ако Евгени Минчев е там Grinning

# 1 423

Искам, да.

Joy
Разбихте ме Joy Joy Joy

# 1 424
  • София
Много смешна е Сашка, като говори за храна - направо оди съчинява. Ми не са прави да я номинират, че си похапва повечко, ако за тях е задоволяване на потребности, при нея процесът е извисен до творчество. Joy
Имам чувството, че храната й замества всички останали удоволствия в живота.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт