🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 607
  • 24
  •   11
Отговори
  • www.bg-mamma.com
С настъпването на есента всички усещаме как отново се връщаме в ритъма на работа, училище и безкрайни задачи. Често забравяме, че най-важната задача е грижата за самите нас – нашето тяло, нашия ум и нашата енергия.

Затова стартираме заедно ново здравословно и вдъхновяващо приключение тук, в BG-Mamma – интерактивната кампания „Рестарт за тялото и ума“.

Какво те очаква?

Предизвикателството „30 дни до по-доброто аз“ - малки ежедневни стъпки, които ще ти помогнат да изградиш по-здравословни навици. През следващите седмици ще публикуваме кратки и лесно изпълними задачки и полезни съвети, а ти ще можеш да споделяш как се справяш и какво те вдъхновява.
Приеми тази тема като твой личен дневник, в който споделяш със себе си и с други ентусиасти и форумни приятели какви малки победи постигаш.

Полезни статии, експертни интервюта и практични идеиот лекари, фармацевти, нутриционисти и от екипа на BG-Mamma. Те ще бъдат публикувани както в релевантни форумни групи, така и тук - за бърз и лесен достъп.

Игри и изненади от нашите приятели и партньори Lactoflor, Revita и Dragon Superfoods.
Абонирай се за темата, за да не пропуснеш какво те очаква като награда за усилието ти!

🌿 А след 30 дни – всеки, който участва и споделя активно своя напредък, ще може да изтегли нашия Сертификат за есенен рестарт – защото всяка стъпка напред заслужава признание!

Тук няма да има „трябва“ и „не бива“, а само вдъхновение, подкрепа и споделяне на малките неща, които могат да ни направят по-здрави, по-усмихнати и по-щастливи – от сутрешното раздвижване и новата любима здравословна закуска, до моментите за релакс, добавките за имунитет и спортните предизвикателства.

Това е твоето лично място, където заедно ще се мотивираме, ще си даваме идеи и ще отпразнуваме малките победи по пътя към едно по-добро „аз“!

А ако пропуснеш някой ден от #Рестарт – никакъв проблем! Ще събираме и линкваме всички задачки тук, за да можеш лесно да наваксаш, когато ти е удобно. Важното е да вървим напред заедно, стъпка по стъпка.

Виж условията за участие в играта ТУК.

Включи се сега!
#1: Започни #Рестарт2025 с усмивка – запиши тук в темата една малка или голяма цел, която искаш да постигнеш за себе си в следващите 30 дни.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 12:33 от Жaклин

# 1
Много интересно предизвикателство.
Записвам се с две поставени цели. Wink Да съм последователна във физическите упражнения. А ако мога да издържа да не ям или да не прекалявам със сладките храни ще бъде перфектен бонус.

# 2
  • Пловдив
Записвам се! На първо място - Цел номер 1 ми е - да намеря правилният режим на хранене и тренировка за изграждане на повече мускулна маса. Ще ми е интересно ако в съветите има рецепти за вегетарианско хранене при интензивни силови тренировки.

# 3
  • Велико Търново
Записвам се в това предизвикателство с цел да правя минимум 50 000 крачки на седмица.

# 4
  • София
Да започна постепенно да посещавам фитнес редовно. Нямам никакви пречки да го правя, освен мързел, де.

# 5
  • Пазарджик
Да отслабна поне с 5кг.

# 6
Включвам се!
Цел 1 ще е да намеря време за упражнения.
Цел 2, ще е да успея да променя и начина си на мислене. Да съм по-спокойна.

# 7
Предизвиквам се да отслабна с поне 5 килограма или малко повече нямам воля

# 8
  • При децата ми
Включвам се в темата с цел № 1 - да правя упражнения поне два пъти в седмица.
Цел № 2 да правя минимум 50 000 крачки на седмица.

# 9
Записвам се и аз с две цели:
- да започна да се храня малко по-здравословно, евентуално да сваля като резултат 3 килограма
- да си създам рутина на ден да отделям поне по 15 минути за себе си - било то за разкрасяване или просто да събера мислите си.

# 10
  • Пловдив
И аз се записвам. Поне два пъти седмично да мога да стана и да се натуткам достатъчно рано сутрин за малко упражнения пред телевизора, в студа, който настъпва. 15-20 минути, да планирам повече, ще е изхвърляне.
За отслабване с 5 кг не смея и да мисля, защото дотук нищо не става. Wink

А, искам да добавя още една задача - по-малко от това, което правя точно сега, а именно - разсейване в нета, включително във форума. Повече четене на купищата непрочетени книги вкъщи, за които никога не остава време, понеже остава за интернета. Wink

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 16:49 от Магдена

# 11
  • Sofia
Записвам се и аз:
- да започна да се храня по-здравословно, и да сваля поне 5 килограма
- да отделям поне по 15 минути за себе си - да ползвам уреда за кавитация, който вече си купих

# 12
Записвам се в тази хубава инициатива! Всички имаме нужда от малко подсещане и стимул Simple Smile
Моята цел 1 е да започна да използвам фитнес аксесоарите, които съм си закупила вече и да бъда по-активна с упражненията у дома. Цела 2 -  да намаля консумацията на бързи въглехидрати. Дано се получи!

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 16:47 от Military Woman

# 13
  • София
Цели: да си върна мотивацията за спорт, да спра боклуците и да се върна към здравословното хранене. Как имам нужда от това!

# 14
записвам се в това предизвикателство с
цел №1 - два пъти в седмицата по 15 минути за упражнения
цел №2 - да сваля и задържа поне  1 килограм

Общи условия

Активация на акаунт