🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 1 958
  • 53
  •   8
Отговори
# 30
Да сваля поне 5 кг.
Да имам повече физическа активност.

# 31
Записвам се и аз с цел да отслабна с поне 5 кг. А също и втора цел е да възобновя тренировките, че нещо мотивацията ми бяга 🙂

# 32
Записвам се!
Искам да имам повече движение!
Да имам повече хъс за упражнения!
Да имам време за почивка!
И да увелича приема на вода!

# 33
Записвам се и аз, ще е нещо ново за мен да се мотивирам за по здравословен начин на живот.

Цел: да изпълнявам предизвикателствата от темата. (Че малко се съмнявам в себе си дали ще успея)

# 34
Много интересно! Записвам се с цел номер едно - да се върна към старото си аз преди детето.

# 35
Записвам се и си поставям за цел да спра глутена за месец и да видя ще се почувствам ли по-добре!

# 36
Да сваля минимум 3 килограма.

# 37
Стартирам предизвикателството с няколко цели: Да лягам по рано, за да имам повече време за сън, да ограничат много вредните храни, да пия повече вода и да се усмихвам по често през деня 😉

# 38
Да съм упорита във физическите упражнения. Да сваля поне 5 кг.

# 39
една малка или голяма цел, която искаш да постигнеш за себе си в следващите 30 дни
Интересна тема и интересно първо предизвикателство.Накара ме да се замисля,какво е важно в момента за мен самата в живота ми.За 30 дена трудно ще постигна голяма цел,затова ще си поставя малка.Предизвиквам се да се движа повече и да се разхождам повече през седмицата във всяка свободна минута.

# 40
Много хубава инициатива, благодаря!
Имам нужда да се върна към по-здравословен начин на живот, а именно редовни тренировки и по-често хранене без преяждане.
Започнах да тренирам и допълнително мотивация никога не е излишна

# 41
Цел : Да започна леки упражнения за бременни всеки ден по 15-20 минути

# 42
  • Северозапада
Включвам се в предизвикателството като си поставям за цел да започна да се храня балансирано и да намаля сладкото.

# 43
  • Пловдив
1. Да намеря време за пълноценна почивка.
2. Да направя крачща към огказване от вредните навици - напр. цигарите 😊

# 44
Като за начало моите цели са следните:
🌿Да започна упражнения вкъщи ежедневно
🌿Да пия повече вода, за която често забравя

Общи условия

Активация на акаунт