Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 518
  • 429
  •   1
Отговори
Храносмилателната система е дом на милиони микроорганизми, които заедно изграждат чревната ни микрофлора. Балансът между тях е решаващ за доброто храносмилане, силния имунитет и общото ни здраве. Стресът, неправилното хранене и прекомерна консумация на захар, липсата на сън, антибиотичният прием – тези и други фактори могат да отслабят колониите от добри бактерии.

Пробиотиците на Lactoflor са доказано средство за подкрепа на микробиома. Съдържат живи култури, които подпомагат възстановяването на полезните бактерии и подкрепят нормалната функция на чревната микрофлора и имунната система. Не е случайно, че 70% от имунитета ни се намира именно там, в червата.

Как ти помага Lactoflor?
Lactoflor са българските пробиотици, с които получаваш гарантирана грижа за чревната микробиота.
Щамовете ни са 100% естествени, родени от българската природа и подкрепени от съвременната наука. Част от тях идват от лечебни растения, а други – от автентично домашно кисело мляко, събирано от Седемте рилски езера, Скакавица, Трън и Павелско.

Как се случва това? Оставеното в природата мляко се заквасва от въздуха, птиците и растенията; от него улавяме най-жизнените и уникални щамове Lactobacillus bulgaricus. Изолираме ги внимателно, пречистваме ги и подлагаме на лабораторни тестове, за да докажем техния вид и пробиотични качества.

Колко бързо ще усетиш ползите?
•   След първите 48 часа – ще усетиш повече комфорт, по-лесно храносмилане и подкрепа за имунитета.
•   В началото някои хора изпитват леко подуване или газове – нормален знак, че тялото се адаптира.
•   С редовен прием полагаш грижа за здравето отвътре навън и остава само усещането за баланс, енергия и хармония.

Как да избереш най-правилния пробиотик за теб?

Lactoflor BioPlus. Много плюсове. Един пробиотик.

•   За ежедневен баланс и лекота на чревната микробиота
•   Специално създаден, за да намали подуването и дискомфорта след хранене
•   Cold-Chain технология, гарантираща 100% жизнеспособност на добрите бактерии
•   L. bulgaricus LKZ-200, изолиран от кръвен здравец, е щам с доказана антимикробна активност срещу потенциално патогенни бактерии (C. albicans)
•   Съдържа инулин - пребиотик, който научно доказано увеличава броя на добрите бактерии до над 10 пъти

Lactoflor Sevida. Естествен имуностимулатор

•   Клинично доказано намалява честотата на настинките
•   При чести грипни или вирусни инфекции
•   Съдържа най-чистия и бързо усвоим бета 1,3/1,6 глюкан за имунна защита
•   Подкрепя вродения, поддържа придобития имунитет
•   Естествен антиоксидант

Lactoflor Opti6. Оптимална формула. Отлична ефективност

•   Клинично доказано възстановява чревната микробиота по време на и след антибиотично лечение
•   Подходящ при стомашно-чревни функционални нарушения
•   Влияе благоприятно при симптоми на Синдром на раздразненото черво (IBS)
•   Оптимизира усвояването на хранителни вещества

Lactoflor Fibers. Първа помощ при нередовен стомах

•   Подпомага храносмилането
•   Подобрява функцията на чревната микробиота
•   Помага при нередовен стомах и облекчава запека
•   Почиства тялото от токсини
•   Помага за поддържане на оптимално телесно тегло
•   Сашето може да се разтвори във вода, сок, мляко или зърнена закуска

Включи се в играта!

Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

На 27 октомври ще изтеглим трима късметлии, които ще спечелят награди от Lactoflor - 3 бр. подаръчни торбички с продукти на Lactoflor.
Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 16:29 от Жaклин

# 1
  • на последния етаж
Приемала съм, когато има налични у дома. Не познавам продуктите на Lactoflor.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 10:40 от Лита

# 2
  • София
Целогодишно вкъщи цялото семейство приемаме Лактофлор Био плюс.

# 3
Приемали сме семейно Лактофлор Био Плюс.
Другите продукти не са ми познати и предизвикахте интереса ми да ги разгледам.

# 4
Вземала съм пробиотик Лактофлор при употреба на антибиотик и съм доволна.  Не съм ползвала пробиотици за подкрепа на имунитета,  защото не знам дали помага.
Не съм запозната с действието на споменатите продукти.

# 5
Пролет и есен ползвам продуктите на Лактодлор био плюс от години и съм много доволна.
Останалите продукти не съм ползвала, но съм сигурна, че също ще са много добри.

# 6
  • При децата ми
Ползвала съм винаги, когато се налага. Приемали сме Лактофлор вкъщи и сме оставали доволни.

# 7
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Давам на детето ни почти ежедневно пробиотик за имунитет и добро храносмилане, аз и баща му взимаме при нужда. Ползвала съм пробиотик
Bioplus  но напоследък Sevida ми е в полезрението защото приятелка ми я препоръча и бих искала да я тествам.

# 8
  • София
Приемала съм Opti6 преди години по препоръка на лекар. В момента не пия нищо, но обмислям пак да започна и проучвам какъв.

# 9
Приемала съм пробиотици през есенно-зимния сезон, когато се е налагало. Не съм запозната с продуктите на Lactoflor.

# 10
Да, приемам - аз и семейството. Опти съм пробвала.

# 11
  • Бургас
Приемам пробиотици целогодишно, но не много редовно.
Познавам продукта BioPlus и го предпочитам пред всички останали.

# 12
Приемам и давам на децата си пробиотици за имунитет.
Познавам продуктите на BioPlus и Lactoflor използвам ги.

# 13
Познавам и ползвам lactoflor Bioplus и Lactoflor Opti 6.
Много добри продукти, помагат ми за всякъкви случаи.
Ползвам ги и за имунитет през есента.

# 14
Тази година за първи път реших да давам пробиотици през есенно-зимния период на детето и се надявам да има резултат. Вземала съм пробиотик Лактофлор при употреба на антибиотик и съм доволна, а другите продукти не съм използвала.

Общи условия

Активация на акаунт