Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 525
  • 429
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Майка ми приема пробиотик най-вече заради стомаха. Но напоследък все по-често чувам, че хапчетата вече ѝ идват твърде много...
Много бих се радвала, ако някой от вашите варианти успее не само да ѝ помогне на стомаха, но и да засили имунитета ѝ — особено сега, през този сезон. 💚

# 16
  • Пловдив
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

Приемам пробиотици само при нужда и по препоръка на лекар.
Нищо не ме спира да приемам каквото и да е било, но все още предпочитам да оставям организма си да се справя сам.
Познавам Lactoflor само от рекламите, но не сме ползвали пордуктите, не са били препоръчвани от лекар.

# 17
Да, приемам - аз и семейството.

# 18
  • София
Познавам част от продуктите на Lactoflor. Не съм приемала пробиотици профилактично, а обикновено, когато са назначени от лекар.

# 19
Приемам пробиотици при нужда. Ползвала съм BioPlus , а от скоро по препоръка на аптекарка ползвам и Fibers.
Доволна съм от продуктите на Lactoflor.

# 20
  • София
Приемам пробиотици само при нужда. Няма нещо конкретно, което да ме спира да ги приемам ежедневно. От продуктите на Lactoflor съм запозната само с Opti6.

# 21
  • София
Вкъщи ползваме Лактофлор Био плюс при нужда. Не сме приемали от другите продукти.

# 22
  • Варна
Приемали сме пробиотици. Особено при антибиотично лечение. Не сме ползвали продуктите на Лактофлор до сега.

# 23
Приемам пробиотици често, с антибиотици задължително, през останалото време профилактично. Имам опит с Лактофлор /който е от много години/ и Лактофлор Биоплюс. Винаги имам в къщи по една опаковка.

# 24
Пила съм Opti6 и бях доволна, но трябва да подобря редовността. Детето пие също на определен период, но друг вид. Опитвали сме и Lactoflor и бяхме доволни.

# 25

Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

Не приемаме пробиотици. Само когато се наложи прием на антибиотик, като подпомагащ препарат. За мен здравите хора нямат нужда от прием на пробиотик. Не съм ползвала продукти на тази марка досега.

# 26
  • Благоевград
Да, приемам пробиотици, особено през зимния период.
Чела съм за продуктите на Lactoflor, но до момента не съм ги изпробвала.

# 27
  • София
Да, приемам пробиотици, главно през зимния период.
Досега не съм пробвала продуктите на Lactoflor,

# 28

Периодично правя курс с прием на пробиотик за мен и децата. Ползвали сме BioPlus и Opti6. И от двата съм доволна.
Разбира се, при прием на антибиотик, задължително приемаме и пробиотик.

# 29
  • София
Приемам аз и цялото ми семейство пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период. Познавам продуктите, но любими са ми Opti6 и Fibers на Lactoflor? Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт