🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 1 170
  • 40
  •   9
Отговори
# 1
Благодаря, Звънче!
Тази година ще следя за идеи с вас.
Преди два дни се заговорихме вкъщи за подаръци и украса Simple Smile

# 2
  • Бургас
Благодаря за новата тема! Миналата година ми бяхте много полезни с идеи, разчитам на вас и за тази Коледа Simple Smile

# 3
И аз дебна за идеи.
Детски магазин до нас наскоро затваряше и осигурих единия подарък (от Дядо Коледа в детската градина на едното дете) - скейтборд. За вкъщи желанието е за тротинетка с две гуми. Другото дете вероятно ще поиска също тротинетка, ще остане един подарък за градината, ако там искат такъв. За свекърите ще гледам прахосмукачка робот, защото наскоро говорихме за това и им е на дневен ред, а няма сами да си купят. За близките деца ще взимам Легота по намаленията на Комсед, като най-универсално решение. За родителите им отново кошничка с почерпки, като този път смятам да събера 7 постни неща, като препратка за Бъдни вечер. Вдъхнових се от едни варива, които са много добре овкусени - https://www.supermag.bg/food_products/zarneni/Leshta/leshta-natu … manastirski-360-g . Та с някакви маслини, сушени плодове в бурканчета,  ядки... Ще го измисля.

# 4
Аз пък даже съм готова с дребните подаръчета за приятелите. Пазарувам подаръци през цялата година и винаги имам нещо скрито в шкафа. Така рядко успяват да ме хванат неподготвена Simple Smile)

# 5
  • София
Благодаря за темата!
В Тему само ми изкачат Коледни джунджурии и си викам, че е време за подаръци. Нищо не съм измислила. Само за мъжа ми мисля да му подаря билети за концерта на Ерос Рамацоти през април. Не съм гледала дали има билети все още, обмислям го.

# 6
  • Пловдив
Аз мисля върху коледния календар, детето вече е на по-прилична възраст. Мисля освен дребни подаръчета да добавя различни инициативи /тип посещение на природонаучния музей/.
Приемам идеи всякакви за 5 годишно момче.

# 7
Миналата година (едното дете беше на 5 г.) в коледния календар имаше по една част от голям пъзел от 1000 части. Накрая се сглобява целият, който беше страхотен, коледен. Обаче!! аз тази идея я избистрих няколко дни преди 1-ви декември и с мъжа ми трябваше да сглобим целия пъзел, за да го разделим на сектори. Голям зор, уж 1000 части само, а имахме краен срок. Всяка вечер след лягането им ние редихме. Но децата бяха много доволни и всеки ден се чакаше сглобяването на новата картинка, която да допълни наличното. Другите неща по джобчетата бяха за ядене.

# 8
Въпреки, че е още рано, сега като захладня започнах и аз да мисля за коледни подаръци. Харесах този пакет "Наслада" и към него мисля да добавя чай, хубава чаша и разбира се домашни сладки и някаква хубава свещ. Планирам го като семеен подарък по празниците на приятели.
https://pchelina.bg/products/paket-naslada

# 9
Здравейтеее! Точно си викам да надникна не е ли време вече за раздвижване в темата, че времето навън го предполага направо. А то - нова тема ☺️ Благодаря!
С нетърпение следя да обменим идеи. Аз традиционно започнах с поръчка на дребни неща от китайските сайтове.
Пристигнаха едни много яки ключове с крилца вдъхновени от Хари Потър, които са обаче в насипно състояние. Идеята ми беше да ги подаря на няколко близки семейства да си сглобяват семейно. Обаче нишката, която е в комплекта не ме кефи нещо и трябва да потърся да я заменя

# 10
  • софия
Ще разчитам да споделите дребни подаръци за колеги и познати.
Нямам никаква идея за подаръци за домочадието.

# 11
Аз съм готова със списъците, и започвам с набавянето на подаръците.

# 12
Започнах и аз, но също нямам идеи. Ние си подаряваме основно нужни неща и то вече сякаш имаме всичко. Купувам неща за коледния календар. От миналата година се оказа практично да се купуват сетове и да се делят на части. Миналата бях купила едни малки парфюми на Версаче. Тази година взех едни спрейове на Sol de janeiro и така има вече нещо за тийнката. Мъжът ми обаче … не знам какво може да му слагам в тези торбички. Преди години бях купувала различни бири, но тази ..,

# 13
  • Бургас
Миналата година (едното дете беше на 5 г.) в коледния календар имаше по една част от голям пъзел от 1000 части. Накрая се сглобява целият, който беше страхотен, коледен. Обаче!! аз тази идея я избистрих няколко дни преди 1-ви декември и с мъжа ми трябваше да сглобим целия пъзел, за да го разделим на сектори. Голям зор, уж 1000 части само, а имахме краен срок. Всяка вечер след лягането им ние редихме. Но децата бяха много доволни и всеки ден се чакаше сглобяването на новата картинка, която да допълни наличното. Другите неща по джобчетата бяха за ядене.
За пъзел не съм се сещала, но купувам няколко поредни години адвент календар и от него си теглят фигурка/частта за деня, зависи какъв точно е. Миналата година попаднах на много интересни в Амазон с морски обитатели и други животинки.
https://www.amazon.de/Dhqkqg-Adventskalender-Meerestiere-Klemmba … pid=c11eEWkKtwmwq

# 14
Ех, благодаря за темата! В София заваля сняг и някак става коледно вече 🩵 Аз преди Коледа обаче, имам 3 рожденничка в семейството и отсега съм в чудене. Идея нямам, следя с интерес и тук.

Общи условия

Активация на акаунт