🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 40 746
  • 439
  •   11
Отговори
# 1
Еха, първа в любимата тема! Heart

Звънче, благодаря! Flowers Cherry Blossom

Преди няколко дни проверявах дали вече не е време. Още нямам никакви идеи, но ще следя с интерес.

# 2
  • София
Благодаря за темата. В момента толкова неща са ми на главата и не ми е много коледно, но по принцип гледам от рано да се подготвям. За пръв път тази година нямам и почти никакви идеи. Надявам се да намеря вдъхновение тук.
Някой купувал ли е от тази машина за газирана вода, която така рекламират, мнения?

# 3
Като идея и за запис в темата споделям..

На моите деца около 1,5 години купих 3Д пъзели и проявиха интерес и сега допълвам постепенно с по няколко части вече
Тази пролет за подарък на друго дете взех, харесаха се.
Ако детето проявява интерес към редене, подреждане си тренира визуално паметта и фината моторика с ръцете
Скрит текст:

Наскоро гледах книжка с магнитчета за сглобяване на различните сезони, мисля да поръчам за образоване и игра

# 4
Благодаря за новата тема, надявам се да е пълна с хубави идеи и предложение и да носи само кеф Grinning

Всяка година си правя списък с хората на които искам да направя подарък за Коледа. Периодично го поглеждам и допълвам. Винаги гледам подаръците ми да са практични и не много скъпи. Разбира се това го мисля, аз, не знам отстрани как е Grinning

Купих на племенника (10 г.) ми този уред за гледане на насекоми https://diversant.bg/detski-ured-za-ulavyane-i-nablyudenie-na-nasekomi/, изглежда доста "професионален" по мое мнение.

За дъщеря ми нови боти.
За сина ми мисля куфар за пътуване, че го очакват доста дълги пътувания.

За семейни подаръци поръчах от Шейн тези покривки, защото ги имам и са много красиви, не знам дали са лен, но доста приличат.
Понеже си нося всеки ден храна на работа и гледах в Шейн чанти за пренасяне на храна, та мисля да си поръчам тази или тазиИма и кутии за храна:
Струва ми се подходящ подарък за хора като мен, които се хранят с домашна храна.

Разбира се това е началото....

# 5
  • софия
Единствената ми идея засега е за подарък за дъщеря ни - курс по фотография (за непрофесионалисти/начинаещи). Продължение на подаръка ѝ за рождения ден.

# 6
Никакви идеи нямам още, но съм на 2 заплати от Коледа, направо няма време. Иначе започнах с коледния календар.

# 7
Единствената ми идея засега е за подарък за дъщеря ни - курс по фотография (за непрофесионалисти/начинаещи). Продължение на подаръка ѝ за рождения ден.
А, другата година да й поръчаш фотоалбум с нейни снимки. Simple Smile
Ако се интересувате от сайт който прави хубави фотоалбуми, ще ви дам линк.

# 8
  • софия
А, другата година да й поръчаш фотоалбум с нейни снимки. Simple Smile
Ако се интересувате от сайт който прави хубави фотоалбуми, ще ви дам линк.
Страхотна идея, но ще е много трудно! С всяка изминала година имам все по-малко нейни снимки, а от тези, които имам, ми е трудно да избера. Ще ми трябва поне година последователност, а аз не съм търпелива.

# 9
  • под тепетата
И аз като Реа обичам практичните неща, че вече нямам нито място, нито желание да събирам излишни вещи.
 Засега идея само за мъжа ми - има нужда от нови колони за грамофона.
Реа, имам подобна хладилна чантичка, За пътуване, напитки и храна ми е много удобна! Кутии слагам каквито сваря. Тези, които си показала , ми се струва, че няма да се съберат в чантата.
Ще крада идеи, за което предварително благодаря!

# 10
  • In transit
Навреме видях темата, тази година започнах от рано да мисля подаръци. Засега съм купила едни много красиви календари с рисунки, вместо снимки, които после могат да се ползват за картини.
От този тип: https://www.legami.com/en_en/2025-wall-calendar-italy-VCAL250056.html
https://www.legami.com/en_en/2025-wall-calendar-love-beer-VCAL250045.html
и един ключодържател с компас за гаджето на сина ми, че е голяма пътешественичка.

# 11
Аз всяка година си купувам календар с картини на Янко Янев и не ги извърлям (имам събрани десетина), тъй като са купени заради картините.
Още не съм купила коледни подаръци, но разглеждам.

# 12
  • София/Севлиево
И аз тук.
Вече е в процес на изработка подаръкът за свекървата от името на децата(персонализирана стъклена дъска). Когато я получа ще я покажа.
За госпожите в ДГ също имам идея и май с това се изчерпвам засега...

# 13
Аз вече започнах да купувам подаръци за детето - Коледни книжки, Пъзел, Лего, логически и настолни игри

За себе си и детето поръчах нумерологични матрици, а за мъжа ми финансова.

За къщичката също поръчах на коледна тематика, но да видим дали ще си отговарят на снимките.

# 14
  • София
От ФБ групата за майки на деца с увреждания ли е дъската?
Това беше част от подаръка на майка ми за рождения и ден, много ми хареса на мен.

Общи условия

Активация на акаунт