Кой е любимият ви Коледен късмет?

• 833
  • 13
  •   1
Отговори
  • В страната на бурите
Кой е най-свежият Коледен късмет, който ви се е падал? Какво ви харесва  и ще се зарадвате да ви се падне и от какво късметче ще се подразните?

# 1
В България по традиция се прави баница с късмети на Нова година, така че по-добре попитай за новогодишен късмет. Simple Smile
А в питката на Бъдни вечер се слага само една паричка.

# 2
  • В страната на бурите
В България по традиция се прави баница с късмети на Нова година, така че по-добре попитай за новогодишен късмет. Simple Smile
Вярно, ама съм спала снощи кат писах Simple Smile Питам, защото трябва да измисля късмети за фирмената новогодишна баница - за 30- тина души. Та помагайте...

# 3

Моята баба беше осъвременила традицията и слагаше повече парички по една на различни места - така всяко от нас децата се радваше.
И тя знаеше точно къде са, защото правеше питката с малки топчета тесто отгоре и в тях се криеше "Късмета". 😂

# 4
  • Велико Търново
Като бях малка се радвах на паричката, после като тийн на гадже  и приятели, след това на нова кола, а вече само Здраве!

# 5
Слагам си специално един късмет "Книги" и си стискам палци да ми се падне Grinning

# 6
  • Пловдив
Слагам си специално един късмет "Книги" и си стискам палци да ми се падне Grinning

О този късмет е само за мен.

За фирмени ми идат едни такива:

"За една Нова година , изпълнена с новаторски пробиви и съвместни начинания."
"Не забравяйте, че Дядо Коледа гледа - Всичко..... Да, дори това. Весела Коледа и Честита нова година!"

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 13:44 от k sh

# 7
  • Телиш/Плевен
Питам, защото трябва да измисля късмети за фирмената новогодишна баница - за 30- тина души. Та помагайте...
Тук има доста идеи.

Иначе всяка година си нося в портмонето късметчетата, които са ми се паднали от новогодишната баница. В повечето случаи ми се сбъдват. За тази година ми се паднаха любов и нова работа, сбъднаха се и двата.

# 8
  • HH
Чувала съм, че на места в България се слага дрянова пръчка без пъпки и това символизира мързел. Като се замисля, не е никак лошо това късметче.

# 9
Мързела си е традиционен късмет вкъщи и "мързел и екскурзии" ми беше любимия късмет на мен много години. А най-забавният, който ми се е падал беше пръстена на приятелка, който беше изгубила без да забележи, докато правела баницата. После много време ни бъзикаха кога ще се женим Simple Smile

На работа миналата бяха шеговити - от шеф към бог;  списъка на Форбс те очаква, малко задачи, много успехи и някакви подобни. Купени бяха отнякъде, мисля.

# 10
За фирмено парти мисля, че трябва да са някакви остроумни и шеговити, особено ако всеки ги чете на всеослушание. При нас ги вземат от нета и ги разпечатват на цветна принтерна хартия навиват ги на миниатюрен свитък и ги теглим от кошничка.

Иначе на кой се радвам най - много  - Здраве.

# 11
Най-хубавият късмет за мен е БЛАГОДЕНСТВИЕ - съчетава здраве, щастие, късмет, радост и успехи.

# 12
Най-много харесвам тривиалните късмети здраве, радост и любов.
Дразнят ме късмети, които не са били актуални за семейството ми - примерно сватби, годежи, бебета, докато децата ми са били малки. Но ситуациите се променят. Скоро и тези късмети ще станат актуални!!!

ММ задължително ме дразни с шегите си, като му се падне любов. Затова и една колежка беше преиначила късмета, като "любов в семейството".

Поради тази причина аз самата една година вместо любов и гадже бях сложила късмета boyfriend, който беше предназначен за моите дъщери и племенницата ми. В крайна сметка се падна на баджанака. Стана голяма забава!!!

# 13
  • София
Клончето за здраве Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт