🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 8 926
  • 164
  •   10
Отговори
# 15
  • Враца
Аз , първо да се оплача от миналогодишните подаръци, пък после ще мисля за тази година.
Често купувам домашни чехли от естествена овча кожа и предимно поръчвам от Милвена, като нямам никакви забележки. Миналата година обаче, сайтът беше "опоскан" , нямаше наличности, нито модели и намерих подобен на Тофи. Хем по-красиви модели, хем избор голям, но пък по-скъпи.
Та чехлите на сина ми, които е носил около 4 месеца и то живееше в една стая, в смисъл не е ходил кой знае колко изглеждат така:

Лятото не ги е носил, а и той се премести в друг апартамент, та ги извади от пликовете чак сега и аз не можах да повярвам на очите си.
"Разджвакани" и износени, като от магазина по един лев.

Ето, как изглеждаха нови:
https://tofi.bg/product/muzhki-shehli-bobi-siv/

Разочарована съм. Другите агнешки чехли, ги носим с години, като само ги перем.

# 16
Скрит текст:
Здравейтеее! Точно си викам да надникна не е ли време вече за раздвижване в темата, че времето навън го предполага направо. А то - нова тема ☺️ Благодаря!
С нетърпение следя да обменим идеи. Аз традиционно започнах с поръчка на дребни неща от китайските сайтове.
Пристигнаха едни много яки ключове с крилца вдъхновени от Хари Потър, които са обаче в насипно състояние. Идеята ми беше да ги подаря на няколко близки семейства да си сглобяват семейно. Обаче нишката, която е в комплекта не ме кефи нещо и трябва да потърся да я заменя
Може ли линк, че имам фен на Хари Потър Simple Smile

И една идея от мен - миналата година подарих маратонки с колелца и децата много ги харесаха (на 5 и на 9 години) -  https://share.temu.com/QyOPbHNQpxB Малко са тежки, но колелцата се прибират и могат да се ползват и като маратонки

# 17
И аз идвам да черпя идеи, защото от тази тема се вдъхнових миналата година много. За децата имам някакви идеи, но за родителите и свекитата съм в тотална мъгла. Мъжа е и той много труден, ама поне има хоби - и ловец съм и рибар съм....

# 18
  • София
Хоп и аз тук. Тази година ще пазарувам повече за бъдещото бебче, но няма как да оставя и другите без подаръци. Лошото е, че всичките ми мисли летят към биберони и столчета за кола, но.... ще черпя идеи от новата тема.

# 19
  • София
Благодаря за темата.
За коледните календари има отделна тема, ама сега нямам възможност да я потърся. Там сигурно ще може да почерпите повече идеи.
Тази година за пръв път така пък никакви идеи да нямам. Имам чувствато, че всеки всичко си има, голямо чудене ще е.

# 20
  • Вила Великула
Благодаря за новата тема. Замислям с за коледните подаръци, но още не съм започнала да купувам. Ще се възползвам от интересни идеи, които се предлагат тук.

# 21
  • Враца
За децата - новодомци, мисля да потърся някаква система за домашно кино. Саундбар му викали сега. Някакви идеи да ми предложите? Аз нищо не разбирам. Знам само, че не търся сила, а качество. В смисъл няма да се правят дискотеки, а да се гледат филми, с много добро качество на звука. Бюджет - хилядатина лева.

# 22
Дали мога да помоля за помощ, идея, съвет...?
Тази година за семейства роднини мисля да сглобя или да купя готови....не точно кошници, някакъв тип кутии с гурме изкушения. Като подаръчните кошници, но само с някакви редки благини за ядене, по възможност без алкохол. Но нямам никаква идея къде да търся. Разгледах първите 20-тина сайта за такъв тип кошници, но нищо не изпъква като нещо особено (особено като махнем алкохола, който е в почти всяка кошница).
Има ли онлайн магазин от където да поръчам нещо готово или от къде да сглобя такъв тип кутия?
Естествено бюджета не е безкраен голям Pensive

# 23
Ето линк към ключовете. Нишката, с която пристигнаха е прозрачна, което е добре, защото ще изглежда все едно летят, но е много хлъзгава и не държи възлите. Чудех да я заменя с рибарска корда, обаче тя пък е по-твърда.

https://share.temu.com/MwWci3XpGDB

# 24
  • софия
Благодаря за темата.
За коледните календари има отделна тема, ама сега нямам възможност да я потърся.
Линкът е в първия пост.

# 25
  • Пловдив
Лимана, във фейса ще потърся имаше един мъж предбагащ продукти с магарешко мляко. Общо взето има групи за домашно/био/мио изскачат интересни продукти понякога.

# 26
  • София
Тази година ми липсва фантазия и май всички ще получат нови портфейли. Даже ще им пъхна по 5 евро, за да съм актуална 😀

# 27
Благодаря за темата! 💜 Никога не е рано за Коледа! Аз почти съм готова с подаръците, но ще следя за интересни идеи, че имам още 2-3 подаръка да приготвя.

# 28
Лимана, миналата година си събрах сама. В джъмбо имаше много сладки мини щайгички с коледни мотиви. Взех по идея от тук кутии с подправки, но не помня как се казваше сайта, шокомед, коледна играчка, крекери..

# 29
Амаа, давайте идеи. Не "аз купих всичко".

Общи условия

Активация на акаунт