🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 8 958
  • 164
  •   14
Отговори
# 150
  • Пловдив
Добре ги опаковат играчките от Пловдив.

# 151
Давам идея за подарък на някой творчески тийн с бунтарски нрав - много готин дневник.
https://www.raketabooks.com/yungblud-book.html

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 13:48 от ZornitsaTs

# 152
Здравейте, мислите ли,че този комплект е подходящ за 8 годишно момиче

# 153
Зависи от интересите на девойката. Аз имам 2 дъщери на 11 и 13 и двете винаги са харесвали подобни в тази възраст.

# 154
  • София
Тези гифт карти, за пазаруване от много магазини, къде мога да видя/купя?
https://www.giftcards.eu/bg/home

# 155
Миналата Коледа си направих подарък Коледни пръстени за трапезата от Temy - много качествена изработка, плътен тежък метал с красив детайл и подноси с празнична посуда от Sinsay :

# 156
Аз винаги надписвам подаръците /включително и моя/, точно за да избегна неприятни ситуации.

# 157
  • софия
Винаги надписвам подаръците. Сама си правя табелките и това също е част от приятната подготовка за празника. Така или иначе изненадата е вътре.

# 158
  • Враца
Явно, традицията при тях е , синът да ги разопакова и сам да отгатва кое за кого е .  Макар че, вътре върху подаръците (някъде отдолу, може да има подсказка. Тъкмо той първо ще гадае, а после ще види дали е познал и няма да има сгрешени. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 15:14 от vmarinska

# 159
  • София
Зависи от интересите на девойката. Аз имам 2 дъщери на 11 и 13 и двете винаги са харесвали подобни в тази възраст.

На дъщеря ми на 9 г. едва ли ще и допадне, но според мен със сигурност има деца, на които - би. Трябва да се поинтересувате наистина от интересите на детето, за да е по-сигурно. Simple Smile

# 160
Това с подсказката на подаръците звучи интересно. Ще се разведри обстановката, докато се гадае. Например в нас може да има подсказка"за човека, който не намери време за почивка" или "за човека, който само за колата мисли".
Аз за колегите мисля коледните късмети да ги обвържа с игра. Например" направи три лицеви опори и късмета ще те чака под капака". Но не съм го доизмислила.
За подарък на колегите - има едни касички с цел. Има суми по кутията, пускаш банкнотата и задраскаш. Може да се избере сума 500, 1000 лв и целта да се изпише - екскурзия, кола. Ако се изпише годината и подходяща опаковка мисля че ще стане. Лятото ми излизаха на промоция, но сега ми дойде идеята. Линк не мога да дам, че съм компютърен инвалид. Не съм виждала и в евро обаче.
Размишлявам си само...
За комплекта - много харесвам такива комплекти за творене, дори и за по-малки деца.

# 161
Благодаря! Прегледах набързо сайта и малко се чудя - доста операции по активиране, захранване - не мога да разбера като ги купувам аз ли трябва да направя това, т.е. да активирам и след това да захраня /реших че по принцип ще бъде по 50 лв./. Пластиката струва 10 лв. За 1-те 6 м. картите са без такса, след това е по 6 лв. месечно. Може и да не е много трудно, но дали след това ще продължата да ги ползват? Май за тийновете ще мина на вариант картичка+50 лв., много мислене му "ударих" за тях, виждам ги 1-2 пъти в годината.

# 162
  • софия
Благодаря! Прегледах набързо сайта и малко се чудя - доста операции по активиране, захранване - не мога да разбера като ги купувам аз ли трябва да направя това, т.е. да активирам и след това да захраня /реших че по принцип ще бъде по 50 лв./. Пластиката струва 10 лв. За 1-те 6 м. картите са без такса, след това е по 6 лв. месечно. Може и да не е много трудно, но дали след това ще продължата да ги ползват? Май за тийновете ще мина на вариант картичка+50 лв., много мислене му "ударих" за тях, виждам ги 1-2 пъти в годината.
Ако минаваш покрай мол може да влезеш в него и намясто да купиш гифт карта. Едва ли е с толкова условия.
Напр. на касите на Н§М, Bershka съм виждала.

# 163
Благодаря, специално за тези гифт карти, продават се в Парк-център, не ми е далеч.

Мислейки все още за подаръци за тийновете, по-специално за девойката, ми хрумна идеята за някаква кутия за бижута и се разрових из нета и попаднах на следния сайт, който може да бъде полезен и за темата

https://leatherland.bg/product/kutiya-za-bijuta-wa11801?_gl=1*ai0ay3*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwl5jHBhDHARIsAB0Yqjxv91h3F3UrYG84YEf1qXOj9R8h9NRLk4D6EfMnKWi8jax1XG6pJekaAinMEALw_wcB&gbraid=0AAAAA-GxWxgZc0x-8HHqexf9y-Kd6G_a9

Има магазини DENIX по моловете и в различни градове, където нещата могат да се видят на живо.

Мислейки за тези подаръци, аз забравих, че около НГ снаха ми ще ражда 2-ро бебоче /да са живи и здрави/ и може би едно одеяло с ръкави ще е подходящо за нея. Та пак питане - къде да погледна за тях?

# 164
Сетих се още нещо от минали години. На две приятелки взех от тези несесери, с изписани техни имена (на всяка избрах дизайн, според предпочитаните й цветове) и ги напълних с балсам за устни, крем за ръце (бяха дори специална зимна серия, ако не ме лъже паметта на Нютроджина) и още нещо бях добавила, за което сега не се сещам.
Вие може да ги напълните с други неща естествено.
Като ги видя ММ толкова ги хареса, че поръчвах после и за него, да си събирал джунджуриите от жабката на колата.

Общи условия

Активация на акаунт