Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 525
  • 429
  •   1
Отговори
# 45
От два месеца давам ежедневно на децата пробиотик.
Взимали са LactoFlor Kids при прием на антибиотик, но споменатите продукти не са ми познати.

# 46
Имам нужда и приемам Lactoflor по няколко пъти в годината.

# 47
  • София
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Да, от години приемам Lactoflor, пробвала съм и BioPlus.

# 48
Приемам ,защото работа ми е предимно навън и детето приема също. Продуктите са ми познати и сме ги използвали.  С по нормален състав са от други пробиотици

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 12:30 от simoonka

# 49
Не приемам пробиотици, но в последно време често настивам, затова бих започнала да ги взимам, както и имуностимулатори и витамини. Чувала съм за марката, но не съм ползвала Ваши продукти.

# 50
  • София
Понякога преимам пробиотик. Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 51
Не приемам пробиотици редовно. Чувала съм за Lactoflor, но не съм опитвала продуктите им.

# 52
  • София
Пия пробиотици, но не редовно. Lactoflor probiotic съм приемала, но отдавна. За BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers нямам впечатления.

# 53
  • Северозапада
BioPlus ми е постоянно наличен в домашната аптечка. Обикновено го пием преди и по време на морски почивки и до сега не сме имали стомашно-чревни проблеми. Също го ползваме и при прием на антибиотици. Бих взела Sevida, защото сме ползвали други продукти с бета-глюкан и съм доволна.

# 54
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, приемам пробиотици през есента, както и през останалите сезони.

Марката Лактофлор ми е добре позната, ползвала съм ги и останах доволна. Opti6 също съм ползвала.

# 55
Не приемам пробиотици, но в последно време имунитетът ми не е това, което беще и съм се замислила за прием на имуностимулатори и витамини.
Чувала съм за марката, но не съм ползвала продукти на Lactoflor.

# 56
Здравейте, приемаме пробиотици почти целогодишно.
От май до декември.
Децата приемат сашетата Lactofor Kids, а аз и моят съпруг пием Lactofor Bio Plus.
Те посещават градина и е задължителен приема.

# 57
Не приемам редовно пробиотици, макар да знам, че са полезни за имунитета. Просто често забравям или не знам кой продукт да избера. Познавам марките BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor и обмислям да пробвам някой от тях тази зима.

# 58
Целогодишно моето семейство приема пробиотици, не сме пробвали Лактофор

# 59
Да, приемам пробиотици през есента, както и през останалите сезони.

Марката Лактофлор ми е позната, ползвала съм ги и останах доволна. Но скоро време не съм се сещала за тях. Трябва да се поправя.

Общи условия

Активация на акаунт