Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 532
  • 429
  •   1
Отговори
# 60
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Не приемам, защото се храня с ферментирали храни.
Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor? Познавам ги само по име.

# 61
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? - Да, приемае цялото семейство.
 Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor? - От изброените продукти сме приемали Sevida, другите съм ги виждала в аптеката.

# 62
  • София
Не приемам и не съм приемала пробиотици, тъй като и скоро не ми се е налагало антибиотично лечение. Мъжът ми ползва лактофлор и беше доволен след антибиотично лечение.

# 63
Почти целогодишно използвам пробиотици. Използвала съм BioPlus и фибрите.
Също така ги препоръчвах, когато работих в аптека.

# 64
  • Пеликания
За съжаление се сещам за пробиотици само като пия антибиотици и съм вземала на Latoflor и съм доволна.

# 65
За съжаление, не познавам продуктите на Lactoflor, но с удоволствие бих ги пробвала.. а за пробиотици се сещам когато съм болна, ще трябва да променя това

# 66
Не, не приемам постоянно защото засилването на имунитета е нож с две остриета при автоимунни процеси в организма. Да, ползвам след прием на антибиотик, опти 6.

# 67
Ползвам пробиотици , както за мен и мъжа ми , така и за детето. Много съм доволна от Lactoflor , една от любимите ми марки за продукти , подпомагащи храносмилателната система.

# 68
  • гр. Кюстендил
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период?
Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

- Не приемам пробиотици от аптечната мрежа, тъй като не съм много убедена на 100%, че наистина помагат. Наблягам на естествените такива. Давам на детето пробиотик само при нужда. Не познавам изброените продукти на Lactofor.

# 69
  • Враца
Пробиотици съм приемала, когато пия антибиотик или когато гинеколожката ми изпише за някакъв проблем. Честно казано доскоро мислех, че се приемат само когато пиеш антибиотик. Не съм запозната с вашите пробиотици.

# 70
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Приемаме пробиотици през студените месеци, но честно по скоро при настинка и признаци на разболяване. От продуктите използвам  Fibers и съм доволна.

# 71
  • Другата България
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

От години цялото семейство приемаме пробиотици.
Лактофлор е продукт, който е от доста време на нашия пазар и съм приемала /аз лично/ BioPlus.
Наскоро си мислех, че бих пробвала отново с някой от другите видове, тъй като съм и с проблемен стомах, но не знам кой би бил най-подходящ.

# 72
  • Countryside
Давам на децата и пия пробиотик при проблем или боледуване с АБ. Давала съм Лактофлор и аз съм пила, доволна съм, но не съм запозната в детайли с новите продукти. Ще се коригирам.

# 73
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? - Да, и не само тогава, при нужда също приемам.
 Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor? - Използвала съм Opti6, но бих изпробвала и останалите.

# 74
  • Пазарджик
Периодично приемаме Лактофлор Био плюс. Доволни сме. Пробвали сме и други (много силно рекламирани) продукти, но този ни влияе най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт