Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 039
  • 429
  •   1
Отговори
# 75
Приемали сме цялото семейство пробиотици при лечение АБ, а понякога и при есено- зимния сезон. Познавам марката,  според мен качеството е на много добро нива.

# 76
  • София
Давам пробиотици на децата си. Много държа и давам пробиотик именно в този преходиен период. Мисля, че здравето на чревната флора е много важно за имунитета. Доволна съм от Лактофлор.

# 77
  • София
Приемам и познавам някои от продуктите на Лактофлор.

# 78
Приемам пробиотици и то не само през есенно-зимния сезон, а и през лятото.
Познавам продуктите на Lactoflor, приемала съм Opti6 и Bioplus, изключително много ми харесаха. Бих пробвала и останалите им продукти.

# 79
Ползвала съм пробиотик Лактофлор при приемане на антибиотик. Не съм запозната с посочените продукти.

# 80
Не, не приемам през зимния сезон. Използвала съм пробиотик на Лактофлор.

# 81
Цялото семейство приемаме пробиотици, основно през летния сезон, когато има опасност от ентеровирусни инфекции, включително профилактично. Но също и през есенно-зимния, особено когато има прием на други лекарства. Задължително при прием на АБ. Ползвали сме на Лактофлор, конкретно биоплюс.

# 82
Познавам Lactoflor Bioplus.Приемаме пробиотик  целогодишно цялото семейство-lactoflor Bioplus таблетки и сме много доволни.lactoflor Bioplus-правилният пробиотик за нас!

# 83
  • София
Понякога приемам пробиотици, но не редовно. Продуктите на Lactoflor не ги познавам. С удоволствие бих ги тествала.

# 84
Пробиотици съм приемала само и единствено при употреба на по-тежки лекарствени продукти. Много рядко боледувам и нямам навиците да използвам пробиотици като профилактика.
Лактофлор ги знам като продукти, но никога не съм ги пробвала.

# 85
Лятото преди море, или след приемане на антибиотик, пия пробиотик. Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 86
Пробиотици давам по-често на детето. За себе си използвам основно, когато приемам антобиотици или други по-тежки лекарства. Използвала съм продуктите на Lactoflor и съм оставала доволна от резултата.

# 87
Приемала съм Lactoflor наскоро заедно с прием на антибиотик. Доволна съм. 😊

# 88
  • София, България
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?  Да, приемаме цялото семейство пробиотици, от скоро давам и на мъжа и на детето, аз лично съм пила Lactoflor BioPlus.

# 89
  • Пловдив
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период?
От 1,5 г. приемам редовно пробиотик, след дълго боледуване, което отслаби имунитета ми. Пробиотикът ми помага и за редовен стомах

Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Приемала съм Opti6 при лечение с антибиотик, останалите видове са ми непознати

Общи условия

Активация на акаунт