Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 043
  • 429
  •   1
Отговори
# 90
От няколко години единствените пробиотици вкъщи са Лактофлор Био Плюс! Flowers Maple Leaf

# 91
Приемам пробиотици не само през есенно зимния период, а и целогодишно - през 2-3 месеца по 1 опаковка профилактично, а и по време и 10 дни след всяко боледуване.
В момента дори пия Lactoflor BioPlus. Simple Smile

# 92
  • плевен
Приемам пробиотици по време на боледуване.ЛАКТОФЛОР ПРОБИОТИК-доволна съм!

# 93
Ползвам пробиотици при нужда, включително и за детето доста често. От серията на Лактофлор съм приемала Био Плюс, другите не са ми познати, но предизвикаха интереса ми.

# 94
Цялото семейство приемаме пробиотици през пролетта и есента.
Не познавам продуктите на Лактофлор, но бихме ги пробвали.

# 95
  • Пловдив
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Пия рядко пробиотици, но мисля да поправя тази грешка.
Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 96
  • Плевен
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период?
Не, досега никога не съм приемала пробиотици или каквото и да е било за имунната система.

Ако не приемаш, какво те спира?
Смятам, че нямам нужда засега от странични добавки. Естественият ми имунитет засега не ме е предавал. Отделно  всички пишата едно и също - "100% естествени", "100% ефект", "100% натурални", "без изкуствени добавки" и т.н. и това леко ме прави подозрителна как всички единствено те са 100% и стават прекалено много "единствените" на пазара.....

Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Не, не ги познавам. Но за да съм напълно честна, това вероятно се дължи защото никога не съм се интересувала от такъв тип продукти, не съм търсила информация за тях и не съм им обръщала внимание в аптечната мрежа до сега.
Този Lactobacillus bulgaricus в тях ме накара малко да се позамисля за евентуално използване, но също така се замислих къде около  Седемте рилски езера има крави, овце кози, че да се и произвежда домашно кисело мляко там!? Там не е ли забранено да се отглеждат домашни животни?

# 97
Не приемам, не съм попаднала на подходящ продукт. Не съм запозната.

# 98
Продуктите  са ми познати и предизвикахте интереса ми да ги разгледам.

# 99
Приемам пробиотик профилактично по няколко дена през всички сезони. Най-често купувам LactoFlor BioPlus капсули.

# 100
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

Не, не приемам предварително пробиотици. Единственото, което съм приемала превантивно е било пчелен прашец. Нямам доверие на повечето пробиотици, защото вече са многобройни и човек не може да избере. Не познавам и изброените продукти.

# 101
  • София
Да, пием пробиотици - аз и съпругът ми използваме Lactoflor BioPlus капсули, а детето - Lactoflor BioPlus таблетки за смучене.

# 102
Ползвала съм съм пробиотик Лактофлор при употреба на антибиотик. През есенно-зимния период досега не съм ползвала пробиотици за имунната система, защото не съм знаела за тази тяхна употреба. Продуктите не са ми познати освен Лактофлор, но След като вече знам, че могат да подсилят имунитета задължително ще ги разгледам.

# 103
Да, пием пробиотици няколко пъти годишно - основно използваме Lactoflor BioPlus (за нас под формата на капсули, а за децата - дъвчащите). Не познавам другите продукти на марката.

# 104
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? - винаги приемаме цялото семейство. особено при прием на антибиотик. не съм купувал Lactoflor

Общи условия

Активация на акаунт