Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 046
  • 429
  •   1
Отговори
# 105
  • над кукувичето гнездо
Приемам пробитици единствено при антибиотично лечение.
През останалото време разчитам на кисело мляко, кисело зеле и туршии.

Не съм сигурна дали съм ползвала продуктите на бранда.

# 106
  • софия
Не приемам пробиотици като имунна защита.
Запозната и доволна от марката съм.

# 107
При прием на антибиотик задължително у дома приемаме и Лактофлор био плюс. Отделно пролет и есен също приемаме.

# 108
Приемам пробиотици като имунна защита, както давам и на детето. Силната имунна система започва от доброто здраве на стомашно-чреввния тракт.
 Познавам само.някои от продуктите на Лактофлор, бих пробвала и останалите.

# 109
  • София
Всеки ден приемам Лактофлор БиоПлюс. И съм изключително доволна!

# 110
  • Пловдив
Познавам и ползвам lactoflor Bioplus и Lactoflor Opti 6, но бих изпробвала и останалите.

# 111
Приемах Лактофлор уробиотик преди време и съм доволна от резултата. Не съм ползвала пробиотик за имунитет, но ще го направя.

# 112
  • София
В началото на зимния сезон цялото семейство приемаме пробиотици. През останалата част от годината давам при всяко пътуване, а на децата - и при всяко боледуване. Ползваме Lactoflor Bioplus

# 113
Не приемам пробиотици, но бих искала да започна през студените месеци. Не познавам посочените продукти, но с информацията тук ме изкушават да ги опитам.

# 114
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период?
Да, редовно от началото на септември до края на май без прекъсване.
Ако не приемаш, какво те спира?
Нищо не ме спира за сега.
Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Познавам и съм ползвала продуктите BioPlus, Opti6 и Fibers на Lactoflor.

# 115
Да, приемам пробиотици, ползвала съм и Lactoflor.

# 116
Приемала съм пробиотици през есенно-зимния сезон, когато се е налагало. Не съм запозната с нито един от изброените продукти.

# 117
Ползвам пробиотици за подсилване на имунитета и по време на прием на антибиотик. Ползвала съм различни марки, като на Lactoflor съм приемала Opti6 и съм много доволна.

# 118
В къщи приемаме пробиотици през всички сезони , но лятото е задължително - малко преди лятната почивка, по време на почивката и седмица след това. Познавам продуктите LACTOFLOR -BIOPLUS е любим.

# 119
Задължително приемаме пробиотици за имунна защитав семейството,особено децата.Познавам само BioPlus на Lactoflor

Общи условия

Активация на акаунт