Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 525
  • 429
  •   1
Отговори
# 420
Не приемам пробиотици, но мъжът ми редовно ги употребява заради лекарствата, които взема. С удоволствие ще пробваме Lactoflor.

# 421
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor -
приемам само при прием на антибиотик, спира ме старото разбиране, че само тогава се пият. Не познавам посочените марки.

# 422
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

Не приемам пробиотици профилактично, а предимно с употреба на антибиотик. Спира ме липсата на навик и неяснота относно ефектът им върху имунитета. Не съм запозната с продуктите на Lactofor.

# 423
Целогодишно ( с кратки почивки) използваме LactoflorBioPlus и съм убедена от личен опит в качествата на този продукт. За съжаление, нямам лични впечатления от другите продукти на този бранд, но с удоволствие бих ги включила по две причини: 1. Сигурна съм във високия стандарт за качество на всички продукти LACTOFLOR. 2."Да подкрепим българското" е кауза, която харесвам и когато има качествени български продукти- избирам тях.🤍🍀❤️

# 424
Приемам пробиотици през цялата година, защото виждам положителният ефект от тях. Имунитетът се засилва и боледуванията намаляват. Приемам Lactoflor BioPlus, другите продукти не ги познавам.

# 425
Понякога приемам пробиотици през есенно-зимния период, защото усещам, че ми помагат за по-добър имунитет и храносмилане. Признавам обаче, че често ме спира това, че забравям да ги пия редовно или просто не съм сигурна кой продукт да избера.

Чувала съм за BioPlus на Lactoflor – името ми е познато от аптеките и рекламите. Бих пробвала от техните продукти, защото са достъпни и изглеждат насочени точно към това, от което имаме нужда през студените месеци – подкрепа за имунната система и червата. Ако трябва да избера, бих започнала с продукт за имунитет, за да се чувствам по-защитена през сезона на вирусите.

# 426
Ползвам при нужда, при пиене на антибиотик, ако някой вкъщи има проблем с стомаха. Иначе сме пробвали Opti6 беше изписан на мъжа ми при проблем със стомаха и храносмилането. Остана доволен, бихме пробвали и другите.

# 427
  • София
Приемамe целогодишно и давам на детето си пробиотици за имунитет.
Познавам продуктите на BioPlus и Lactoflor, използваме ги и сме доволни.

# 428
Не приемам специално пробиотик през есенно-зимния период за имунитета. Не съм се сещала,  нямам такъв навик. Приемала съм и познавам BioPlus.

# 429

Изтеглени са потребителите, които печелят подаръчна торбичка с продукти на Lactoflor. Това са:

acer
petya.bg mama
nadejda8791

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 31.10.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Lactoflor и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Lactoflor до 14.11.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт