Pandora - Тема 12

• 3 015
  • 55
  •   1
Отговори
  • Някъде там
Добре дошли в новата ни есенно-зимна тема за бижутата Pandora! 🎄

Сезонът на топлите шалове, ароматните свещи и първите снежинки вече е тук. Nature Snowflake

Нека заедно посрещнем уютните месеци с любимите си гривни, charm-ове и нови вдъхновения от Pandora!

Корицата ни грее с празнична елха — защото Коледа е по-близо, отколкото си мислим.Gift

💬 За начало – три въпроса, с които да се настроим празнично:

Кое Pandora бижу е вашият есенно-зимен фаворит тази година?Flowers Jack O Lantern
Взимате ли си по един талисман от всяка нова колекция, която излиза ? Nature Zap
Имате ли си  традиция да добавяте нов  charm преди празниците или да правите сезонно-празнична комбинация на гривната си?People Santa

Kъде в България мога да закупя оригинални бижута на марката?
Скрит текст:
Българският официален сайт на марката:

https://pandorabulgaria.net/

Силвър Корт - официален представител на марката за България с онлайн магазин:

https://silvercourt.bg/

Oригинални бижута Pandora могат да се закупят от официалните сайтове на марката за всяка страна, както и от оторизираните магазини.

Полезни и интересни видеа (за англоговорящи):

Скрит текст:
Упътване при покупка на бижу:
https://www.youtube.com/watch?v=oRBR4Jnoml0

15 интересни факта за Пандора:
 https://www.youtube.com/watch?v=jur4v04A5iM&t=132s

Изработката на талисман Пандора:
https://www.youtube.com/watch?v=rRxD9nxyb1I&t=68s

Линкове към старите теми :

В темата се обсъждат само оригинални бижута на марката Pandora!

# 1
Здравейте. Искам да поръчам пръстен Пандора. Харесала съм един. В сайта на Паладиум е около 60-70 лв. В сайта на Eudora също. Но в сайта на Pandorabulgaria.net е 160 лв. На кого да се доверя?

# 2
  • Пловдив
Прочете ли първи пост?

# 3
  • BG-DE
Днес ми пристигна последната придобивка, рибка кои с монетка за късмет и понеже отдавна не бяха пускали биколор талисмани с 14К златен елемент, а не шайн се изкуших 🙂 Сладка е рибката но е толкова лека, че не знам дали има и 3гр целия талисман, чудя се няма ли опасност да се счупи🤔 Между другото някой има ли представа кога излиза зимната колекция?

# 4
  • Пловдив
Висулките са много красиви,  но и много проблемни.
Честито,  Menerva! Пожелавам късмет!

# 5
Честита рибка! Сигурно е куха отвътре, за това е лека. Много е симпатична иначе.
Ако беше изцяло сребърна, без емайл, сигурно и аз щях да отнеса една. Не знам защо не ме привличат много чармовете с емайл.

# 6
  • BG-DE
От любопитство го премерих талисмана тежи 2гр🙂 тя вярно рибката е малка но и със сигурност е куха. Като цяло изглежда малко афифен и се чудя дали да го задържа🤔

# 7
Ееее 2гр егати. То няма никакъв материал. Не знам какви пари е, но си прецени дали цената е оправдана.

# 8
  • BG-DE
То грамажа не ми е определящ но  изглежда страшно нестабилна тази рибка, имам чувството, че леко да се закачи и ще хвръкне, а цената ѝ си я бива 79€😡 Напоследък нещо все греда удрям с покупките ми от Пандора. На последното намаление гривната с паве сърце закопчалка беше намалена с 30% и я взех, че отдавна я харесвам, но след две седмици носене взе да се разкопчава сама, а иначе щраква добре закопчалката, ще я връщам и нея, защото не обичам осигурителните верижки😟

# 9
То грамажът директно не е от значение, но има значение колко материал е вложен, за да е здраво бижуто. При толкова малко материал, с този дизайн, няма как да е солиден чарм. Да не говорим, че има камъни / стъкло, което също има някаква тежест и за среброто и емайлът, реално нищо не остава.

# 10
  • Някъде там
Днес ми пристигна последната придобивка, рибка кои с монетка за късмет и понеже отдавна не бяха пускали биколор талисмани с 14К златен елемент, а не шайн се изкуших 🙂 Сладка е рибката но е толкова лека, че не знам дали има и 3гр целия талисман, чудя се няма ли опасност да се счупи🤔 Между другото някой има ли представа кога излиза зимната колекция?

Честито, на мен лично много ми харесва тази рибка. Според  мен и дай шанс, поноси я и прецени дали ще се закача. Ако всичко е о.к, спокойно може да я задържиш, ако ли не, може да я върнеш.

Търся един пост в старите теми и не мога да го намеря. Някой беше споделил снимка на този пръстен от серията пандора Essence.

Все по-често го гледам и май искам да си го самоподаря.

# 11
Здравейте, момичета! Издирвам това колие на Pandora под дърво и камък😔, никъде го няма . Дали някой знае сайт или групи или и аз не зная , какво точно в чужбина , където евентуално мога да го намеря?

# 12
  • BG-DE
Ох, направо ме прободе в сърцето с това колие 😭 Имам гривната и сърчицето от серията но изпуснах пръстена и колието. Миналата година в аутлета в който ходя го имаше на витрината но докато се мотаех да разглеждам една дама го купи, а се оказа, че е единствена бройка 😭 Да не съм капо взех още една гривна и мисля да сменя закопчалките на пандорското колие което имам и на гривната но още не съм го направила.

# 13
Здравейте, момичета! Издирвам това колие на Pandora под дърво и камък😔, никъде го няма . Дали някой знае сайт или групи или и аз не зная , какво точно в чужбина , където евентуално мога да го намеря?
Здравейте! Аз се интересувам от обиците от този комплект. Ако знаете откъде мога да издиря тях... Аз също много им се чудих и в крайна сметка ги изпуснах.

# 14
Ох, направо ме прободе в сърцето с това колие 😭 Имам гривната и сърчицето от серията но изпуснах пръстена и колието. Миналата година в аутлета в който ходя го имаше на витрината но докато се мотаех да разглеждам една дама го купи, а се оказа, че е единствена бройка 😭 Да не съм капо взех още една гривна и мисля да сменя закопчалките на пандорското колие което имам и на гривната но още не съм го направила.

Явно все някъде се намира, но тук в България нямаме аутлети на Pandora за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт