Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 26 413
  • 297
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема, в която споделяме и обсъждаме продуктите с марка dm!

Услуги и клиентски привилегии в магазини dm:

Гаранция за връщане или замянa
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

Гаранция на каса
Ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
Новото мобилно приложение Моят dm прави пазаруването още по-лесно!
online магазин dm
Всяка покупка Ви носи повече!
dm live
СТАРАТА ТЕМА
Успешни покупки!

# 1
От кой продукт за къдрици сте доволни, че се обърках от гел, пяна, мляко, балсами.....

# 2
Зависи какъв резултат се търси, как харесвате косата си, дали с по-твърди и пригладени къдрици или по-меки, по-въздушни. Ще напиша, какво ползвам, спрямо как харесвам моята коса.
Стана дълго и ще сложа мнението в спойлер.
Скрит текст:
За моята коса предпочитам крем или балсам. Не ми харесват твърди къдрици с каст от гел или по-силен крем. Гел никога не съм ползвала. Пяна за коса от време на време и то само когато косата ми е за миене, но ще я измия чак вечерта. Тази имам, не е лоша, след нея слагам и малко масло по краищата:

Не ползвам един и същ продукт след измиване на косата и за рефреш на къдриците през следващите дни.
Продуктите, които харесвам и ползвам след измиване, обаче са предимно от Златна рибка. Имам купени и дрогерийни, но все от Германия съм ги взимала. В момента ползвам този крем, харесва ми, само че май все още го няма при нас:

За рефреш на къдриците, от няколко години, ползвам този крем на Гарние. Лек е, не ми утежнява, после къдриците са меки:

Ползвала съм и това мляко на Балеа, но определено Гарние повече ми харесва:

Тук се хвалеше и този крем, но нямам опит с него, взимала съм спрея, но той нищо не вършеше, даже ми докарваше повече фриз:

Хвърлила съм око на този крем, ако някой го е ползвал, може да сподели мнение:

# 3
Да споделя развръзката за празната опаковка на Евелин

Имаше 18 броя в магазина. Жената започна да ги отваря и да търси пълна опаковка. Отвори още 11 празни, а 12 тата имаше и ми я смениха. Каза, че ще подаде сигнал и ще проверяват опаковките преди продажба.
Все пак в този магазин знаят и ще ги проверяват евентуално, но там където не знаят? Затова си проверявайте преди покупка/вземане на поръчката още в магазина.

# 4
Благодаря Диа! Мислех да взема на Гарние, но оранжевия май хвалеха
 Другите съм ги ползвала, без Бали, но казваш, че го няма в Бг

# 5
Да, оранжевият на Гарние се обсъждаше на скоро, но не съм го ползвала.
Няма го при нас този крем на Bali curls, търсих, но нищо не излезе. Ако ходиш към Германия или имаш познати, които да ти го донесат. Не е светият граал, както се казва, от любопитство го купих и взе, че ми хареса. Иначе от Златна рибка, за след измиване Лакме са ми любими.

# 6
Лосионът за къдрици на Балеа е по-лек като консистенция от кремовете които съм ползвала, не мога да сравня точно с крема от същата серия. От спрея със сигурност е по-тежък и с повече ефект върху къдриците.
Зависи самата коса каква е, моята е много фина и мека, че и не е някаква много буйна грива. Не е и суха. Съответно на мен спреят ми е любим продукт от години, а кремовете ми идват тежки.

# 7
Най-доброто, което съм ползвала за оформяне на къдрици (а съм ползвала най-различни) е на Лола от Рио. Но го има в Златна рибка, не в ДМ. Наистина оформя, лек е, не слепва, не прави косата на пръчки.

Скрит текст:

# 8
Съгласна съм с горните мнения, че няма универсален продукт за къдрици. Зависи си от косата и търсения ефект.
При гъста коса твърди, трайни и добре оформени къдрици се постигат с пяна. Пяната се ползва на мокра коса, след измиване и се оформя само с ръце, без да се ползва сешоар. Няма особен ефект, ако се слага на суха коса. По горния начин къдриците могат да издържат и няколко дни, като само се оформят с обилно намокрени ръце.
Гел или вакса не се слагат по цялата коса, а само частично за оформяне, примерно на бретон, фриз и т.н.
Кремовете са повече за подхранване, блясък и по-естествен вид.
Всичко за къдрици на Балеа, което съм ползвала, ми идва с много слаб или кратковременен ефект. Но пък за друг тези продукти може и да са подходящи.

# 9
  • Пловдив
Ама трябва ли дажти е къдрава косата или просто става и за оформяме на такива? Т.е моята като е влажна я връзвам, после си става начупена и искам само така да си остане, а не на падне след 10мин.

# 10
Ако в естествен вид е съвсем права, тия продукти няма да са подходящи. Те са за насърчаване и запазване на естествени къдрици или вълни, от права коса къдрици няма да "извадят".
Някаква пяна евентуално пробвай дали ще ти фиксира косата да остане както я искаш.

# 11
Имала съм оранжевият гарниер, който "нашумя" тук напоследък. Знам го още преди повече от седем години - той никак не е нов. Но същият вид обаче с ябълката е не по-малко страхотен. Косата не се отежнява, седи по-права и плътна. На мен ми харесва много. Този с алоето не го знам обаче, дето е показан по-горе.

# 12
Купих си сух дезодорант  против изпотяване Балеа,по ваша препоръка и е страхотен,благодаря.
Да сте купували мъжки такъв??

# 13
Кристал ли? Той е универсален.

# 14
И аз съм съгласна, че няма универсален продукт за къдрици. Наистина зависи от косата и търсения ефект. Моята коса вече не е къдрава, по скоро начупена, гъста с обем. Аз търся стилизиране на вълните, за да не стои бухнала. Много продукти съм пробвала и по отзиви от форума, и четейки описания - не и не. Последно взех активатор за къдрици с ямайско черно рициново масло 200 ml
Скрит текст:
Не останах особено доволна. Продължавам с търсенето на правилния за мен продукт.

Последна редакция: пн, 11 май 2026, 22:45 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт