Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 34

• 29 935
  • 345
  •   2
Отговори
# 45
От доста време само дезодорант на Балеа ползвам. Нищо ми няма на дрехите. Учудвам се, че се оплаквате.
И аз ги ползвах, защото са евтини и ароматни, и аромата се задържаше повече време, ако не бяха проблемни за мен все още щях да ги ползвам и нямаше да се връщам на дав, но..

# 46
Според мен е от прането, явно не е от дезодорантите, щом не е при всички.
Да не перете на 30 градуса?

# 47
Винаги съм прала дрехи на 40. Залагам го на дезодорантите им. От зимата съм с дав и такъв проблем нямам, макар като аромати да не са впечатляващи, ще продължа да ги ползвам. Както с всичко и това е индивидуално, вероятно зависи от пх на кожа, индивидуални особености и тн. Не се впрягам да го мисля. Просто при мен се случи и давам знак да го имате предвид и да си наблюдавате дрехите, преди тотално да са се съсипали евентуално.

# 48
При мен съсипване на тениски е имало от дезодоранти с алуминий. Откакто започнах да използвам такива без, нямам съсипана дреха.

# 49
И аз използвам дезодоранти на балеа и нямам следи по дрехите. Пера цветно на 40 с гел,бяло на 60 с прахообразен Ариел.

# 50
Имам прах за бяло на дм, бях го ползвала веднъж за нещо и бях доволна, но уви рядко имам чисто бяла дреха, без никакъв цветен акцент или кант по нея и се страхувам да ги пускам с този прах, защото не знам как ще реагира цветния елемент

# 51
Сега по неволя пера на 40, такава е пералнята, но поне по-дълга програма ползвам. Иначе бяло на 60, цветно на 50, със старата. Много ми липсва миличката, и няма да имам вече такава...
Но светли дрехи, не само бели, пера с прах.
Течен препарат ползвам за дънки и други много тъмни дрехи.

# 52
Дано пуснат интересни купони на 28.05, да изкомбинирам талона за 2 евро.

Скоро не съм ползвала дезодорант на Балеа, но мисля, че нямах проблеми. Имам една лимитка с котка на флакона и си я кътам.

# 53
  • Deutschland
Така ми липсва дезодоранта от миналото лято на Балеа с кокос и ванилия, безумно траен беше и много хубав. Бях скрила един флакон, децата го намерили и вече го няма.
Вчера за пръв път взех прах за пране на Денкмит с аромат. Слагам обаче омекотител и нямам представа дали само от праха, дрехите ще ухаят.

# 54
Аз големи надежди имах за този дезодорант. Дори в момента го ползвам. Обаче моят трайност няма. За жалост.

# 55
  • Deutschland
Аз този лимитиран имах в предвид.

# 56
А, моят е друг. Явно затова е без трайност.

# 57
Аз, много благодаря за препоръката (май беше в тази тема) за стика против изпотяване на Ben&Anna, върши ми много добра работа. Наистина е добър и работещ вариант на дезодорантите с алуминий.

# 58
  • пустинята Гоби
При мен не върши особена работа, за зимата става. Иначе го харесвам, много е свеж. Зелен имам аз.

# 59

Пристрастнена съм към аромата на този душ гел 🩷 жалко че няма лосион за тяло от същата серия Sad

Общи условия

Активация на акаунт