Pandora - Тема 12

• 3 025
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
Във фейсбук страницата на Pandora пише, че от 06.11. Коледната колекция ще е налична във физическите магазини в България.

# 31
  • Някъде там
Влизам да споделя най-новата ми придобивка.
Много ценен и хубав подарък. Изненадаха ме тази сутрин с него.

# 32
  • BG-DE
Прекрасен подарък, със здраве да си го носиш и ЧРД 💐
Аз пък чакам Черния петък и ако има 20% намаление както досега съм се наканила на тази гривна но не знам дали закопчалката е сигурна 🤔 Моля, дамите, които имат рефлекшън гривна да споделят нещо за този тип закопчаване.

# 33
  • Пловдив
Рефлефлекшъните трябва хубаво да щракнат, за да си сигурна, че са добре закопчани.
Ако можеш на място да видиш - най-добре.

# 34
  • Някъде там
Прекрасен подарък, със здраве да си го носиш и ЧРД 💐
Аз пък чакам Черния петък и ако има 20% намаление както досега съм се наканила на тази гривна но не знам дали закопчалката е сигурна 🤔 Моля, дамите, които имат рефлекшън гривна да споделят нещо за този тип закопчаване.

Благодаря!

Точно тази закопчалка ме спира да си поръчам гривната, ако си я вземеш, моля, да споделиш как е, дали е надеждна. Гривната е изключително красива.

# 35
Имам рефлекшън. Закопчалката ѝ е много здрава и трудно я разкопчавам. Тази, която си си избрала, е много красива! Simple Smile

# 36
  • BG-DE
Много благодаря за насоките, момичета ❤️

# 37
Дали ще има намаления през Ноември в българската Pandora??!

# 38
  • Пловдив
Дали ще има намаления през Ноември в българската Pandora??!
Ще има, когато е черен петък по моловете.

# 39
  • Down south
Информативно, намалението в Пандора за Black Friday (САЩ) за членове започва днес.
Намалението варира между 30% и 40%

# 40
  • BG-DE
Еха, 30-40% си е направо страхотно, не съм чувала в ЕС да правят някъде толкова голямо намаление, не много благородно завиждам 🙂

# 41
20% е най-голямото, което аз съм виждала. В нашата Пандора имаше преди седмица-две -20% на всичко. Нищо не съм купувала. Оглеждам се за тъничък спейсър, но не съм харесала нищо за момента.

# 42
  • Някъде там
Информативно, намалението в Пандора за Black Friday (САЩ) за членове започва днес.
Намалението варира между 30% и 40%
Ехаа, това се казва намалние Heart Eyes.

# 43
  • Пловдив
Набелязах няколко неща за подаръци. 3 за 2 добре ще ми се отрази.
В Бг не вярвам да направят чак такива намаления.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт