Pandora - Тема 12

• 22 123
  • 412
  •   3
Отговори
# 405
Притеснихте ме! Имам гривна с Т-бар закопчалка и досега я смятах за много надеждна. Изобщо не съм предполагала, че може да се разкопчае сама. Но я нося без талисмани, може да има значение.

# 406
  • BG-DE
Е, това не важи за всеки модел, моя позната има тази с кръглата Т-бар закопчалка и никога не се е оплакала, че ѝ се е разкопчала, но за тази със сърцето имаше много лоши отзиви, беше много намалена и затова я гледах.

# 407
  • Пловдив
И аз имам такава. Не ми се е разкопчавала, но не съм я носила често и постоянно. С един талисман или без.

# 408
И с кръгла, и със сърце не са се разкопчавали при мен. Но аз не съм критерий. Първата ми гривна преди години беше със сърцето, за което всички казват, че се разкопчава. Нямах никакъв проблем, въпреки че тогава я носех постоянно с 15 талисмана. Единствената гривна, която се е разкопчавала сама, беше двойната. Но мисля, че поначало я купих с дефект.

# 409
  • Някъде там
Ох, направо не знам дали да рискувам и да я купя. Явно е до късмет.

# 410
  • Down south
Може би, ако се сложат по-тежък чарм или два, това ще даде "тежест" , съответното верижката ще бъде опъната  и закопчалката няма да има възможност да се измъкне.
Знам, че обяснението звучи малко объркано Joy но вие знаете, какво имам предвид.

# 411
  • Някъде там
Може би, ако се сложат по-тежък чарм или два, това ще даде "тежест" , съответното верижката ще бъде опъната  и закопчалката няма да има възможност да се измъкне.
Знам, че обяснението звучи малко объркано Joy но вие знаете, какво имам предвид.

Идеално те разбрах, точно това си мислех и аз Simple Smile
Днес ще отида да я видя и да я пробвам.

# 412
  • Down south
Знаех си, че ще ме разбереш - Пандорски език Heart Eyes
Непременно да споделиш.

ПП Кажете, с коя от вас (пишеща или четяща) системно темата, си говорихме повече от 1/2 час на Пандорски Heart
Хинт - почистващите свойства на минералната вода върху бижутата ни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт