Pandora - Тема 12

• 20 382
  • 384
  •   1
Отговори
# 375
Аз също се възползвах от лятното намаление. От няколко години се чудя на обецата Pandora Me, сега виждайки я намалена си поръчах две за да са комплект, доволна съм, много са нежни. Още едни обеци, нещо по различно от класическата форма на халкичка и разбира се нов талисман. Още не съм го съчетала. Скоро ще ви кача снимка как съм го комбинирала.

# 376
  • Somewhere far away
как почиствате гривна  с верижка змия, която е потъмняла?

# 377
  • Down south
Сребърна ли е?
Ако да - топла вода, бебешки сапун, сода и електрическа четка за зъби, вършат чудеса.

# 378
  • Пловдив
Шайн съм почиствала с паста за зъби след минерален басейн. Сребро не ми се получи толкова добре.

Някой питаше по-назад - след около година и малко постоянно носене забелязах, че на едната гривна шайн закопчалката и се е обелила.

# 379
  • BG-DE
То8а е много неприятно, все пак не е носена много дълго време 😟 А, отдолу под позлата как изглежда металът, ако можеш би ли пуснала снимка?

# 380
  • Down south
Как се е обелила?
Паднало е покритието, като люспа или е избляло?
Би ли сложила снимка.

# 381
  • Somewhere far away
Сребърна ли е?
Ако да - топла вода, бебешки сапун, сода и електрическа четка за зъби, вършат чудеса.
сребърна да, с препарат за сребро става ли? имам такъв но знам че не винаги е удачно да се ползва. примерно не е ок за родиево покритие. ел. четка звучи добре но главите са адски скъпи и не искам да изгърмя една глава само за това, доста солено ще ми излезе това чистене.

# 382
  • Пловдив
Дейлили, не се бели в момента, но на паднало ми прилича.
Скрит текст:
От Германия е поръчана.

# 383
  • BG-DE
Да, за съжаление е паднала позлатата, добре, че поне отдолу металът е светъл, а не зеленеещ каквито снимки съм виждала 😒
Deathcrush, спокойно можеш да си почистиш гривната с някакъв препарат за сребро бижутата на Пандора не са родирани.

# 384
Тези дни почистих сребърен пръстен с алуминиево фолио, сода и гореща вода. За 10 минути блесна като нов с нула усилия от моя страна

Общи условия

Активация на акаунт