Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 533
  • 429
  •   1
Отговори
# 390
Пробиотици приемам основно по време и след антибиотично лечение и при пътуване/ваканция. Досега не съм използвала продуктите на Lactoflor, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 391
Пробиотици приемам по време или след лечение с антибиотик. Имам опит с марката и съм изключително доволна.

# 392
Да, приемам пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период.
Смятам, че помагат на организма да се справя по-лесно с настинките и да поддържа добър баланс на чревната флора.
Познавам продуктите -  те са ми сред предпочитаните, защото съдържат различни щамове полезни бактерии и пребиотици.

# 393
Да, приемам, използвала съм BioPlus

# 394
  • Варна
Приемам пробиотици при нужда. Ползвала съм BioPlus и съм доволна. Бих пробвала и от другите продукти.

# 395
Здравейте,
Да, приемам почти постоянно пробиотици от около 3 години, вашият лактофлор фибри ме спасиха по време на бременност.
За жалост след като родих се сдобих с гастрит, ГЕРБ и жлъчен рефлукс. Поради тази причина ми се налага да пия почти постоянно пробиотици, синбиотици и пребиотици.
Всеки път пия различен след като свърша опаковката. За сега съм пила Фибри, Опти Плюс и Enteric Ecol.

# 396
  • София
Приемам пробиотик само,ако е предписан от лекар или взимам АБ.Не съм пробвала бранда Ви.

# 397
Познавам продуктите на Lactoflor ,ползвам редовно вече над 9г про и пребиотици , няма продукт на марката който да не е изпробван и такъв от който да не съм доволна. Добре,че ви има 🤗 Добре е да се взимат пробиотици при смяна на всеки сезон не само есента аз съм запасила семейството си и препоръчвам на близки и роднини да направят същото. Формулата Севида най-новото попълнение е отново право в десятката 🙏🤗💐  Доволна и благодарна съм към бранда 💐💐💐

# 398
Приемам само когато има нужда.

# 399
Приемам пробиотици периодично, няколко пъти в годината. Познавам продуктите Opti6 и Fibers, защото съм ги употрябвал. Помагали са ми при приемане и странични ефекти от антибиотик. Успяха да се справят с проблема и усещах лекота в стомаха.

# 400
[Приемам пробиотик, но тези не съм ги пробвала.

# 401
Никога, не съм приемала пробиотик през този сезон. Не съм запозната с тези продукти.

# 402
  • Монтана
Приемала съм пробиотици  когато се е налагало. Не съм запозната с продуктите на Lactoflor.

# 403
Радко приемаме пробиотици,което е пропуск според мен. Не съм,но бих пробвала продукта!

# 404
  • София
Приемам пробиотици редовно, независимо от сезона.
Ползвала съм само BioPlus.

Общи условия

Активация на акаунт