Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 533
  • 429
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
  Вече  НЕ  ,защото не им вярвам -масово се лансират се като хранителни добавки  и са с доста завишени цени спрямо минали години  ! Има много реклами   на пробиотици .  Обмислям  да пробвам  синбиотици  ,но само при  необходимост  .
 Когато пия пробиотици за баланс на коремната флора  ми се  подува корема и получавам газове,въпреки ,че пише ,че са без странични ефекти . Предпочитам кофичка българско мляко !

# 406
И аз, и децата приемаме пробиотици есента и зимата.
Преди море и по време също. Така сме сигурни, че сме подготвили организма си.
Някои от продуктите на Лактофлор също сме пробвали.

# 407
Приемала съм пробиотици през есенно-зимния сезон, когато се е налагало. Не съм запозната с продуктите на Lactoflor.

# 408
Приемам пробиотици целогодишно за чревната флора. Даже от няколко месеца пия Лактофлор на капсули. Един месец бях употребявала и смучещи таблетки, които могат да се приемат и от деца

# 409
Приемам пробиотик целогодишно,използваме Lactoflor пробиотик+пребиотик

# 410
Есента и зимата, приемам пробиотици за по-силен имунитет.

# 411
  • софия
Приемаме всички от семейството Bioplus. Включително и възрастните ни родители.

# 412
Всички вкъщи приемаме пробиотици при нужда и по схема. Познаваме и сме ползвали продуктите на Лактофлор.

# 413
Приемам пробиотици целогодишно, когато усетя, че стомашно-чревната ми система има нужда и винаги имам под ръка, когато пътувам. Не съм тествала продуктите на Лактофор до момента.

# 414
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? - Понякога.
Ако не приемаш, какво те спира? Нищо не ме спира.
Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor? Да, някои от тях само по име други съм приемала във времето.

# 415
  • Варна
Не приемаме нищо и не познавам продуктите, но смятам сериозно да се замисля.

# 416
Приемам пробиотици през есенно-зимния период, защото ми помагат за по-добър имунитет и храносмилане. Не познавам продуктите на Lactoflor и бих ги пробвала с удоволствие. ✅

# 417
Приемаме и аз и децата. Знам, че ако да ти здрави червата, не те хващат толкова и другите вируси и че всичко тръгва от там. Затова правя по няколко месечни курсове с пробиотици и съм доволна.

# 418
Пробиотици приемаме винаги при пътуване и смяна на обстановката!
Във времето сме ползвали сме само част от продуктите на Lactoflor.

# 419
Здравейтд, лятото цялото семейство приема пробиотици, а сега през есенно-зимния сезон продължаваме да даваме на децата ни.
Да, именно Lactofor  използвахме цяло лято. Определено цена-качество е много добър избор.

Общи условия

Активация на акаунт