Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 533
  • 429
  •   1
Отговори
# 375
В момента не приемам пробиотици защото съм в търсене на подходящ за мен. Не съм пробвала Lactoflor, може да се окаже моят😃

# 376
Не приемам пробиотици през есента . Обикновено  ги пия когато приемам антибиотици. Не познавам продуктите на Лактофлор.

# 377
Приемам, когато усетя, че нещо не е наред с червата. Иначе съм ползвала Opti6. Добре ми се отрази Simple Smile

# 378
Приемам пробиотици целогодишно, както и останалите членове на семейството ни.
От продуктите на Лактофлор съм ползвала Opti6  и Био+. Доволна съм.

# 379
  • Sofia
Приемала съм пробиотици през всички сезони, пробиотик био плюс Лактофлор също съм взимала.

# 380
Цялото семейство приемаме пробиотици, според сезона. Лятото залагам на Lactoflor.

# 381
Ползвам пробиотици при нужда.Не съм използвала от вашите.Ще се радвам ако имам тази възможност.

# 382
  • Варна
Ползвам Lactoflor bio PLUS таблетки за смучене и съм много доволна.

# 383
Не сме приемали пробиотици за подкрепа на имунитета.Приемали сме пробиотик Лактофлор при употреба на антибиотици.

# 384
  • Бургас
Приемаме пробиотици в къщи -аз ,внучката ,дъщерята.Преди доста години съм пила Лактофлор Био плюс.Сега вече други.

# 385
Използвам пробиотици, но Lactoflor не съм ги ползвала все още.

# 386
Приемала съм пробиотици, само изписани от лекар. Може би трябва да правя профилактика и през зимния период. Не са ми познати продуктите на Лактофлор и с удоволствие бих ги пробвала.

# 387
  • Пловдив
Не приемам пробиотици с цел подобряване на имунитета, защото към момента не съм имала нужда от това. Използвала съм Опти 6 за нередовен стомах и нямаше желания ефект, но може би не съм избрала походящия продукт за конкретния проблем. Бих дала шанс на Био Плюс и на този с фибрите.

# 388
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

Приемам, когато имам в домашната аптечка. Не съм пробвала продукти на Lactoflor.

# 389
Приемам пробиотици, главно когато пия антибиотици. Спомням си, че съм пила пробиотици от Lactoflor, но не мога да кажа коя гама.

Общи условия

Активация на акаунт