Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 554
  • 429
  •   1
Отговори
# 360
Аз лично приемам гастро пробиотик,налага ми се ,на децата също съм давала ,особено след прием на АБ. Да познавам продуктите на лактофор.

# 361
  • Пловдив
Целогодишно приемам пробиотици, когато усетя, че организмът ми се нуждае от подобна подкрепа. Често предпочитам симбиотици.
Познавам марката, но не съм пробвала плодуктите.

# 362
Познавам някои от продуктите на Лактофлор и имам положително мнение за тях.

Поради това допускам, че и останалите им продукти са добри. Изненадах се преди време, когато разбрах, че е българска фирма предвид качеството, което е много добро.

Препоръчвам Лактофлор като марка.

# 363
Редовно приемам пробиотици, когато имам нужда, не само есенно зимния период. Приемала съм BioPlus и Lactoflor. Доволна съм от пробиотиците.

# 364
Често приемам различни пробиотици. Пробвала съм BioPlus и останах доволна.

# 365
Цялото семейство ползваме почти целогодишно Opti6 и сме изключително доволни.

# 366
Не познавам продуктите на lactoflor,но бих се запознала .
Ползваме пробиотици преди и по време на почивки , както и при приемането на антибиотици .

# 367
не приемам, само натурални. Но мисля да купувам.

# 368
  • София
BioPlus от изброените съм ползвала, при нужда.

# 369
Познавам и ползвам lactoflor Bioplus. Добри продукти, помагат и съм много доволна.

# 370
  • Ямбол
Приемам пробиотици, когато имам нужда.
Запозната съм с продуктите на Lactoflor.

# 371
  • София
Приемала съм пробиотици през есенно-зимния сезон, когато се е налагало. Не съм ползвала продуктите на Lactoflor.

# 372
  • Mediterraneo
Не приемам, смятам, че не се нуждая от тях. Боледувам много рядко и на крак. Когато децата бяха малки, съм давала. Напоследък дъщеря ми пие заради проблеми със стомаха.

# 373
Приемам пробиотици често, тъй като имам подут стомах. Ползвала съм Лактофлор био плюс отдавна  и отново бих го ползвала с радост.

# 374
Ползваме пробиотици вкъщи. При прием на антибиотици, също и за общо укрепване. от продуктите на Лактофлор сме ползвали Opti6 мисля.

Общи условия

Активация на акаунт