Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 043
  • 429
  •   1
Отговори
# 345
Приемам пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период. Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 346
Ползвала съм винаги, когато се налага. Приемали сме Лактофлор вкъщи и сме оставали доволни.

# 347
  • София
Приемала съм пробиотици когато се е налагал прием на антибиотик. Не познавам продуктите на Lactoflor, бих ги пробвала.

# 348
Opti 6 ми е фаворита

# 349
Ползвам пробиотици, в случайте когато пия антибиотик. Замислям се за през есенно зимния период да давам на децата, за да подсиля имунитета
Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 350
  • у дома
Приемам пробиотици.Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 351
Пия пробиотици при нужда. От доста време търся някой пробиотик,който да използвам ежедневно, който да подкрепя и имунната система,и чревната флора. От Лактофлор съм ползвала Опти6.

# 352
Не, не приемам. Подкрепям имунитета си по други начини - прием на витамин Ц, шипков чай, много зеленчуци и спорт.

Децата са ползвали продукти на Lactoflor, но не помня точно кой, при пиене на антибиотици.

# 353
Не използвам и до сега не съм използвала пробиотик. Не ми се е налагало или поне така си мислех
Не познавам тези продукти, но бих искала да ги пробвам

# 354
Ползвам пробиотик само при нужда и в комбинация с антибиотик.
Лактофор био плюс взех на мъжа ми, тъй като той е с много чувствителен стомах и търся решение за постоянните му кризи. Още не е изпил цяла опаковка, но ефект не виждам.

# 355
Приемала съм пробиотици по лекарско предписание, обикновено след прием на антибиотик. Сега, в началото на сезона на вирусите наистина бих искала да взема нещо, влияещо благоприятно върху целия организам и повишаващо имунитета.

# 356
  • София
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
- ДА
- Познавам продукта Lactoflor .
- Ползвам ги за имунитет през есента.

# 357
  • София
Чувала съм за Lactoflor, но не съм употребявала. Останалите продукти не съм чувала.
Още не съм убедена в ползата на пробиотиците.

# 358
Възрастните приемаме само след антибиотик, пили сме Опти 6. На детето давам редовно за стомаха.

# 359
Не приемам редовно пробиотици.

Не познавам продуктите на Lactoflor, но бих ги тествала.

Общи условия

Активация на акаунт