Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 050
  • 429
  •   1
Отговори
# 330
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Приемам пробиотици и витамини при нужда. Не съм намерила правилните за мен, за да ги използвам за по-дълго време. Не съм запозната с продуктите на тези марки.

# 331
Да, приемам пробиотици през есенно-зимния период, защото съм бременна и АГ ми го препоръча. Пробиотиците ми помагат да поддържам имунитета си по-силен. Не познавам продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor.

# 332
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Откакто се роди детето, започнахме да приемаме пробиотици цялото семейство в този период от годината и при необходимост - по-често, защото сме убедени в ползата от тях. Пред очите ми в момента има две кутии с пробиотици Bio Plus - за дете и за възрастни. Задължително имаме запаси от тях, а останалите не сме опитвали засега.

# 333
Сигурно съм от малкото хора, които са пили почти всички пробиотици, които се предлагат на пазара. От много, много отдавна. Лактофлор беше дни от първите, които пробвах. Като цяло мога да кажа, че пробиотиците са слаба работа за сериозни състояния, като тези, от които страдам. Стават за превенция на антибиотици, за дискомфорт, но не и за упорити диатнози като срдч, улцерозен колит, гастрит и др. Не са за хронични заболявания, слаби са. Не мисля, че са подходящи за имунитета.

# 334
  • Бургас
От месец приемам пробиотици, все още не мога да определя ефекта от тях.
Не съм пробвала Lactoflor, но това, колко прочетох ми хареса.

# 335
  • Пловдив
В моето семейство всички пием Bioplus много често.Познавам всички продукти на Lactoflor,но напоследък приемаме Bioplus за повишаване на имунитета.

# 336
Пролет и есен ползвам продуктите на Лактодлор био плюс от години и съм много доволна.
Останалите продукти не съм ползвала, но съм сигурна, че също ще са много добри.

# 337
  • столицата
Ползвала съм Lactoflor BioPlus и съм оставала доволна.
Сега, след като се запознах и с другите продукти, бих пробвала и Fibers на Lactoflor, защото ми се струва подходящ за мен.

# 338
винаги през грипния сезон ползваме пробиотици за цялото ползвала съм услугите на марката много добри

# 339
Приемала съм Лактофлор и след антибиотично лечение, и като част от лечение на акне. Някои от споменатите продукти са непознати за мен и бих ги пробвала.

# 340
  • Пловдив
Приемам LactoFlor ProBiotic при прием на антибиотици. Ползвала съм го и при гадене и съм доволна от резултатите.

# 341
Отслабва ли се от Лактофлор?

# 342
Отслабва се от правилен хранителен режим в комбинация с движение.
Отслабва ли се от Лактофлор?

# 343
Ползвала съм винаги, когато се налага. Чувала съм за Лактофлор, но не съм пробвала. Останалите са ми непознати.

# 344
Пия пробиотици редовно, приемала съм Opti6.

Общи условия

Активация на акаунт