Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 056
  • 429
  •   1
Отговори
# 315
Да, приемала съм пробиотици и в момента също приемам. Ползвам ги при употреба на антибиотик и при стомашно-чревни проблеми. Ползвала съм Lactoflor Bioplus и съм доволна.

# 316
Приемам активно пробиотици, ползвана съм на лактофлор пробиотик също така и съм оставала доволна.

# 317
  • София
Преди много години, когато бях млада, моята мама ми взимаше Ентеросан.Помня, че дори задържилено ме караше да пия.
Но аз нямам навик да купувам, въпреки ,че зная колко е важно!
Вероятно и не съм усетила ефект или някакво подобрение , от което съм имала нужда.
Вече във възрастта в която съм, май са задължителни.
Но не познавам  продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor.
Бих опитала..

# 318
Ползвам около веднъж годишно, понеже съм податлива към нередовен стомах. Избирам български марки, ползвала съм и на Lactoflor.

# 319
Да, приемамам аз и цялото семейство. Многократно сме ползвали BioPlus и с удоволствие бих се запознала с останалите ваши продукти.

# 320
Периодично използвам пробиотици, за да поддържам баланса в организма, да се чувствам комфортно и да подпомагам своя имунитет.
Не съм запозната с продуктите, но съм чувала за тях и с радост бих ги опитала.
🤗🌅

# 321
Вземам пробиотици. Ползвала съм и на  Lactoflor.

# 322
Използвам за здрава имунна система български пробиотици.

# 323
Използвам пробиотици, но тези не ги познавам.

# 324
Приемала съм, когато имам в къщи. Не познавам и не съм изпробвала продукти на Lactoflor.

# 325
Харесвам пробиотиците на Lactoflor. Давам ги предимно на детето след прием на антибиотик

# 326
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Приемам пробиотик задължително с антибиотиците или когато ми предстои пътуване. Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 327
Приемам, лятото по-често. Не познавам продуктите на Lactoflor

# 328
В момента не ползвам никакви пробиотици. В процес на проучване съм. Не съм използвала пробиотик на Lactoflor.

# 329
Приемам пробиотици и витамини за подкрепа на имунитета най-вече преди настъпването на зимния сезон. Отскоро пия Lactoflor BioPlus пробиотик + пребиотик, но все още не мога изкажа мнението си.

Общи условия

Активация на акаунт