Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 059
  • 429
  •   1
Отговори
# 300
Аз не приемам постоянно пробиотици, само при нужда. Мъжът ми обаче приема целогодишно и имат благотворно влияние върху него.

# 301
давам на детето пробиотици почти целогодишно, но аз не приемам постоянно. само при нужда и обикновено изписани от лекар.
преди много време съм ползвала лактофлор и бях доволна, но не познавам новите продукти.

# 302
В семейството приемаме пробиотици през летния сезон, когато сме на почивка по нашето Черноморие. При нужда ги приемаме и при прием на антибиотици. Познаваме някои от продуктите на марката ЛафктоФлор, особено серията за деца.

# 303
Не съм ползвала. От скоро обаче научих за една комбинация , в която единият продукт е лактофлор севида. Но все отлагам прилагането на този еликсир за имунната система при първи симптоми на грип и простуда

# 304
Приелала съм пробиотик Лактофлор при употреба на антибиотик, доволна съм.

# 305
Приемам пробиотици, когато е необходимо.
Използвала съм BioPlus и Opti6. Доволна съм и от двете.

# 306
От 2 години започнах зимния период да приемам пробиотик Биоплюс и се чувствам много добре.

# 307
Приемам пробиотици. Познавам продуктите на Lactoflor. Ползвала съм Bioplus и Opti6.

# 308
  • Там...
Не съм приемала, но искам да си създам навик, стига да усетя ползотворно влияние.

# 309
  • Варна
Приемам,но не постоянно, както аз ,така и децата ми.

# 310
Приемаме Лактофлор при пиене на антибиотици и за проблеми със стомаха.

# 311
Приемала съм пробиотик при прием на антибиотик. Не съм запозната със споменатите продукти.

# 312
Пробиотици не сме приемали у дома с цел профилактика. Вземаме различни витамини и имуностимуланти. Лактофлор са ми познати само като име

# 313
  • София
Вземали сме и дома пробиотик Лактофлор при употреба на АБ или след оперативно лечение.
Пробиотик за повишаване на имунитета не сме ползвали, защото водим здравословен начин на живот и на хранене и не сме усещали нужда.
Напоследък се замислям да потърся подходящ за съпруга ми, който с годините развива определени хранителни непоносимости и това му пречи в ежедневието.

# 314
Приемала съм пробиотици, да. В момента не приемам, защото тези, които купих, съдържат лактоза, а аз съм с лактозна непоносимост.
Познавам продуктите на Лактафор и цялото семейство сме ги ползвали.

Общи условия

Активация на акаунт