Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 062
  • 429
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

Примеали сме, но по моя преценка. В момента не приемаме. Ползвала съм продуктите на Lactoflor и съм оставала доволна. Отново бих ги ползвала.

# 286
Използвала съм пробиотици винаги, когато се налага, особено в комбинация с прием на антибиотик. Само така самостоятелно като защита и добавка за здравето не съм. И дома сме използвали Лактофлор и сме оставали доволни, без да е имало някакви неприятни последствия.

# 287
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира?  Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor? на Lactoflor?

Изполвали сме пробиотици и самостоятелно, и в комбинация с АБ.
Не, не познавам и не съм купувала  BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor.

# 288
  • София
Продуктите на Lactoflor са на почит, предпочитани и постоянно налични в аптечката у дома не само за подобряване на стомашното и чревното здраве, но и заради чести боледувания, прием на антибиотици и проблеми на сина ми с раздразнено черво, с което се борим от известно време.
За него/15г./: най-оптимален е Lactoflor Fibers - отразява му се добре и бързо се възстановява ако има по-сериозна криза.
За мен/45г/: Opti6 синбиотик е един от най-добрите продукти на пазара или поне най-подходящия за мен. Това съм установила след много опити с други продукти. Този ми се отразява феноменално.

# 289
  • Стара Загора
Приемаме пробиотици не само през есенно-зимния период, но и през лятото има доста стомашни вируси. Познаваме повечето продукти на Лактофлор още откакто детето беше бебе и ползвахме сашетата на прах.

# 290
Приемам и давам на децата си пробиотици за имунитет и добро чревно здраве. Използвали сме и продукти на Лактофор.

# 291
Не приемам пробиотици, освен когато пия АБ.
Не съм ползвала Лактофлор.

# 292
Био плюс е продуктът, който винаги имаме в семейството!
Дъщеря ми пие на друга марка, а сега предстои да се появи и бебето-та и за него ще има :=)

# 293
Редовно приемаме пробиотици, целогодишно цялото семейство. Ползваме Lactoflor био плюс.

# 294
 Приемала съм, когато са били изписвани.Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 295
Приемаме пробиотици не само аз, а и моето семейство, имам малки деца и наистина им помагат.
Често купувам Lactoflor, доволна съм от тях, когато децата ги болят коремчетата винаги отварям шкафа с лекарствата и давам пробиотик.

# 296
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? - Понякога.
Използвала съм LactoFlor BioPlus капсулите и таблетките за  смучене. Според мен са качествени
и на разумна цена.

# 297
  • Перник
Не оставаме без Лактофлор вкъщи. От години ги ползваме (основно БиоПлюс) при стомашни проблеми, за подобряване на имунитета, при прием на антибиотици (за щастие ни се случва много рядко). Мисля, че съотношението "цена-качество" на продуктите е отлично.

# 298
Имам постоянен проблем със стомаха ... Използвала съм на вашата фирма Синбиотик и бях доволна.

# 299
Приемам пробиотици почти целогодишно. Правя си почивка по месец и пак започвам. На Lactoflor съм употребявала голяма част от асортимента и съм била доволна.

Общи условия

Активация на акаунт