Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 071
  • 429
  •   2
Отговори
# 270
  • София
Здравейте!
Вкъщи всички приемаме Лактофлор Био плюс почти през цялата година. Останалите продукти не съм ползвала, но бих пробвала с удоволствие.

# 271
Взимаме задължително пробиотици при прием на антибиотици след като имах случай при непредписани от лекаря да не мога да си възстановя чревната флора с месеци. Обикновено влизам точно Лактофлор, тъй като съотношението цена/качество е добро. За дъщеря ми взимам от таблетките за смучене на Лактофлор сега, като е по-голяма. Като бебе беше на капките на Биогая и Омнибиотик Панда. Но за имунитет не сме използвали, нито целогодишно, без почивка, което знам, че не и препоръчително.

# 272
  • Nesebar
Приемам пробиотици само когато ми ги е предписал лекар.Познавам BioPlus и Laktoflor.

# 273
Да, приемам. Познавам продуктите на Lactoflor и ги използвам и тях.

# 274
Не, не приемам. Само когато ми изпише доктор.
Нямам познания кои за какво са подходящи. Сега има много видове и се пият за различни неща.
От Лактофлор съм пила BioPlus. Беше ми предписан. Доволна съм.

# 275
  • София
Приемамe целогодишно и давам на детето си пробиотици за имунитет.
Познавам продуктите на BioPlus и Lactoflor, използваме ги и сме доволни.

# 276
  • Сливен
Приемам,познавам и ползвам продуктите на лактофор,най-вече опти 6

# 277
Не приемам пробиотици в момента, не са ми познати продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflo 🙂

# 278
Редовно приемаме любимия на семейството Лактофлор Био Плюс. Не го заменяме с никой друг.  ОПТИ 6 също е добър, но предпочитаме Био Плюс.
С удоволствие бихме опитали и другите продукти.

# 279
Не приемаме редовно пробиотици, просто нямаме още навик. Знам колко са полезни.
Досега не познавах бранда, но бих ги пробвала.

# 280
Приемала съм пробиотици, само докато съм пила и антибиотик. Може би е добра идея да се прави профилактика с тях и през зимния период. Не са ми познати продуктите на Лактофлор и бих се радвала да ги пробвам.

# 281
Приемам пробиотици и то не само през есенно-зимния сезон.
Познавам продуктите на Lactoflor, приемала съм Opti6 и Bioplus, изключително много ми харесаха.

# 282
  • София
В момента не използваме, но сме приемали при прием на антибиотик и не сме имали проблеми.

# 283
От годи и то през цялата година цялото семейство приемаме LactoFlor Пробиотик. Не съм взимала от другите продукти , но с радост бих ги пробвала.

# 284
Ползвала съм винаги, когато се налага.
Приемали сме Лактофлор вкъщи и сме били доволни.

Общи условия

Активация на акаунт