Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 078
  • 429
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Пробиотик - при нужда с антибиотици или проблем.
Лактофлор - до сега не съм използвала.

# 256
Приемам пробиотик през есенно-зимния сезон,  и не само тогава а винаги когато се налага. При прием на антибиотик, стомашно неразположение, по време на лятната почивка.
Не познавам тази марка  Lactoflor пробиотици и  съответно не мога да дам мнение.

# 257
Приемам пробиотици за подкрепа на имунитета на етапи, не целогодишно. Също - при нужда от баланс.
Познавам продуктите BioPlus и Opti6 на Lactoflor -  но бих изпробвала и останалите.

# 258
  • София
Вкъщи ползваме Opti6 по препоръка на личния лекар. Доволни сме и бихме пробвали и другите Ваши продукти

# 259
  • на дъното
Приемам,но не постоянно пробиотици.
Да ползвали сме Lactofor не веднъж у дома цялото семейство 🙂

# 260
Приемала  съм пробиотик Лактофлор при употреба на антибиотик и съм доволна,  другите продукти не съм използвала. Не съм ползвала пробиотици за подкрепа на имунитета,  защото не знам дали помага.

# 261
Аз приемам Opti6, а мъжът ми Fibers на Lactoflor 😊

# 262
Приемам пробиотик Lactoflor Bio plus , от няколко месеца, по препоръка на алерголог. Останалите продукти не съм ползвала, но бих пробвала с удоволствие.

# 263
Приемам периодично и при нужда пробиотици. Лактофлор мисля, че не съм ползвала.
При първа необходимост ще пробвам марката, заинтригувахме ме с прочетеното.

# 264
Приемам Opti6, защото ми помага да поддържам добра имунна защита и стомахът ми се чувства отлично! 🌸

# 265
И аз и детето приемаме пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период. Някои от продуктите на Lactoflor са ми познати като име, но не сме ги използвали все още.

# 266
  • София
Много рядко приемам пробиотици, запозната съм с марката, но не съм я пробвала.

# 267
  • Велико Търново
Рядко приемаме пробиотици, пребиотици и симбиотици. Може би единствено когато някой има стомашен вирус или приема антибиотици.
Нямам лични впечатления от ефективността на продуктите LActoflor И Bioplus

# 268
  • ВАРНА
На ежедневна база на приемам пробиотици, както аз така и семейството ми, вероятно е необходимо поне през определен период от време.
От марката съм запозната с Лактофлор Севида.

# 269
Пробиотици приемам когато са назначени от лекар. Не съм запозната с продуктите на Lactoflor.

Общи условия

Активация на акаунт