Магазини Pepco 16

• 575
  • 9
  •   1
Отговори
  • София
Заповядайте в "Магазини Pepco 16"!

Това е точното място за споделяне на покупки и мнения - снимайте и коментирайте! Simple Smile

"Ядеш сега или гориш!" Stuck Out Tongue Closed Eyes
Препоръчително е, когато харесате нещо да го купите и ако не е подходящо да го върнете, защото по-късно вероятно няма да го има. Зареждането на отделните обекти е индивидуално, няма постоянен асортимент, консултантите обикновено нямат информация кога и каква стока ще получават.

Старата тема:
Магазини Pepco 15

# 1
Благодаря за новата тема!
Минавам да кажа, че много ми харесва "форумната белачка", т.е. комплектът от две белачки. Много ми харесва как по-малката прави "спагети" от тиквички. За друго все още не съм я използвала, но за разлика от една друга подобна белачка (която късаше "спагетите" и не ставаха дълги) с тази от Пепко лентичките стават дълги, колкото искаш и не ги накъсва.🙂

# 2
И аз си я купих тази белачка, но още не съм я ползвала. Точно имам едни тиквички, на които им се реши съдбата. Grinning
При последното ходене взех и материали за училище за детето. Само тетрадките не ми харесаха, имат полета и от двете страни, което не е ок. Иначе моливи, пластелин и разни други дреболии са си чудесни за цената.

# 3
Някой има ли под ръка това сетче от чинийки да погледне дали малката лилавата е като крива и извита на един край. Такъв ли е модела или само моята е дефектна.

# 4
Даниела, според мен моделът си е такъв (ако имаш предвид, че не е симетрично отляво и отдясно).
Някъде в Пловдив има ли държачи за четка за зъби? От тези с вакуум, които се закрепват за стената. Яд ме е, че не взех повече от един брой.
Някой има ли тези пантофи? Трябва ми снимка на етикета с кодовете, за да питам къде в Пловдив има наличност от този модел.

# 5
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема.
Загледах вчера дали има от зеленчуковите неща,но бяха много малко и нищо не ме впечатли, освен едни чаши с животинки отстрани на чинийките,ама вече нямам място за чаши,а и още едни загледах чисто златни с чинийки и май от тях ще купя(имам идея за подарък и ще са супер допълнение към него)...

# 6
Благодаря за темата. Тези восъчета дали ще станат и за ароматизатори за гардероб? Ухаят страхотно.

# 7
  • Пловдив
Щом миришат-да Simple Smile Само да не боядисат дрехите, ако се допрат до тях.

# 8
Бих допълнила, не само да не боядисат, но и да не намаслят.
А восъка и сам по себе си има доста силен и неприятен мирис!

# 9
Аз от есенната серия взех са о крива тиква. Пасна ми идеално с една истинска тиква

Общи условия

Активация на акаунт