Къде в Бургас? -Тема 65

• 2 932
  • 92
  •   1
Отговори
# 1
  • Бургас
От къде мога да си купя мини везна за милиграми?

# 2
Имам кухненска везна от Лидл, която може да тегли и в милиграми.

# 3
Вижте в магазините за 1 лев и в по-големите за домашни потреби.

# 4
Търся детски халат за баня,който да попива добре и да е дебел/пухкав?

# 5
  • Бургас
На нашето момче (2.10 г.) взимаме халатчета от Александровска, магазин Калогера (или нещо подобно).
Български са, 100 % памук.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 19:47 от юрист

# 6
Търся детски халат за баня,който да попива добре и да е дебел/пухкав?

Фирма Яна Панагюрище- онлайн поръчки.
Много съм доволна.
Шият и по размер на клиента, не излизат по-скъпо .
https://shop.yanabg.com/category/281/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0.html

# 7
  • Бургас
ЧНГ, момичета!
Касите на самообслужване на Кауфланд, на които може да се плаща кеш, приемат ли български банкноти и монети или вече само евро плиемат?

За халат и аз купувам на сина ми от Калогера. Ако халата е пухкаф значи не е 100% памук.

# 8
Сутринта имаше репортаж от Кауфланд. Обясниха че на самообслужване само с картата може да се плаща. Предполагам че и за Бургас ще е същото.

# 9
  • Бургас
Само с карта са касите на самообслужване, но на каса ти вземат левчетат и връщат в евро.

# 10
  • Бургас
Имам много жълти стотинки. Машината в Метро дали е още там и до кога?

# 11
Беше до 31 декември. И ваучерът, издаван от машината, е със същия срок.Трудно ще е в началото, но ще свикнем. Аз виждам напрежение в малките магазинчета, които не са успели да се снабдят с много стартови пакети. Ще се приспособяваме заедно с търговците. Успешна година на всички!

# 12
На мен ми е драма пътуването с междуселищния транспорт. В сайта на Бургасбус няма никаква информация за цените на билетите в евро. Утре ми се налага да пътувам и за късмет изрових няколко евромонети от пътуване извън БГ. Пътувам с автобус, в който билетите се плащат при шофьора. Дано да успея да се снабдя с монети от някое ресто, че не ми се мисли как ще е в работната седмица.

# 13
На мен ми е драма пътуването с междуселищния транспорт. В сайта на Бургасбус няма никаква информация за цените на билетите в евро. Утре ми се налага да пътувам и за късмет изрових няколко евромонети от пътуване извън БГ. Пътувам с автобус, в който билетите се плащат при шофьора. Дано да успея да се снабдя с монети от някое ресто, че не ми се мисли как ще е в работната седмица.
https://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=600
Има изненади едни цени  нагоре други надолу... Голяма стъкмистика.Това ще ми е първия сигнал в понеделник.
Билет може да се купи и левове.Приготвила съм "любимите " на Бургасбус жълти стотинки, сега ще си ги вземат.

# 14
J_M_M, всичко от линка прочетох още при публикуването му. Жълти стотинки едва ли ще ви приемат, най-много да отнесете някой скандал. Има предупреждение за размера на монети и банкноти в автобусите (на гърба на кабината). Две по 5 съм пробутвала, но по 1 и 2 става голяма драма.
За градските линии нямам притеснения, с карта съм, обаче крайградските...
Утре ще докладвам, все за някой може да е полезно.

Общи условия

Активация на акаунт