Мъжът критик!

• 837
  • 33
  •   12
Отговори
Много си гледаш в телефона! Постоянно се лигавиш,чувството ти за хумор не съвпада с моето! Прекалено си малка,аз съм с 5 години по-голям от теб и имам много повече опит във всичко, включително и връзките! Защо обичам толкова това същество? - пита той. Сложила си си хиалурон в устните и имаш и други корекции, не харесвам това в теб! Имаш много предизвикателни дрехи, не приемам да ги носиш,за мен те са знак на неуважение към мен като партньор и съм склонен да приключа едни отношения заради това ! Искам повече грижа , искам повече да мислиш за мен,както аз за теб! Искаш да промениш нещо в прическата си ли....ее как не ти писна от тези корекции. Аз знам какво е истински сериозна връзка, ти нямаш опит и не разбираш какво е да си обичан истински и да имаш прекрасна комуникация с човека до себе си! Неее,няма да идем на дискотека ,това са пошли места,на бар също..... А сега се включвам и аз ,авторката на темата. Приключих с персонажа след като ми каза,че ако дамата до него ходи облечена секси и едва ли не не според неговите представи е склонен да приключи връзката. Всъщност той ми каза КРАЙ! след като му казах , че няма как да стане,ама бях по-заядлива . Всъщност се опитах да му предложа да намерим баланс , в който и двамата да сме доволни, но той категорично отказа и възникна конфликт.... Има ли смисъл да обяснявам още? Естествено причината за раздялата е комплексна и не са само едни пусти дрехи, но просто нямам нерви някой нон стоп да ме критикува и да иска да променя неща в мен!

Пускам темата , за да си споделя преживяното и да си поговорим. Благодаря на всички потребители , които ще отделят от времето си.

# 1
  • София
Той не е критик, а насилник в развитие.
Хубаво си го разкарала, върви се черпи.

# 2
Този типаж ще се чувства най-добре в някоя държава с шариат.

# 3
Чакай малко, това не е ли същият мъж, на чиято врата тропаше и който буквално накара майка си да те изгони? Ако е той, още тогава ти беше казано ясно, мачът е свирен. Няма смисъл да продължаваш да се унижаваш в ситуация, която отдавна е приключила.

# 4
Не искам да Ви обидя, но за мен всички жени с уголемени устни приличат на патици. И да, считам че всички запълват емоционални дупки през външността си. Нормално е да привличат мъже с емоционални проблеми. Правилно сте го оставили, но ако искате да бъдете обичана истински, заобичайте се истински. Поговорете с психолог.

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 21:16 от amonqk

# 5
  • София /Абсурдистан
По-далече от такива.

# 6
  • София
Правилно литературният герой е разкаран, но описаният външен вид, демонстриран на описаните места, привлича определен типаж мъже.

# 7
За уточнение не си представяйте нещо вулгарно или прекалено , всичко е в рамките на нормалното , на женственото.

# 8
След първия ред е ясна картинката - напрегнато ежедневие, нищо общо, двойка без бъдеще!

# 9
За уточнение не си представяйте нещо вулгарно или прекалено , всичко е в рамките на нормалното , на женственото.

O, това кое е нормално и женствено е много разтеглива работа. Просто не сте били един за друг. Честно казано, за много мъже жена с джуки и прочее е директен дийл брейкър за отношения. И с дрехите е така - кое е секси и кое е като на "труженичка" е въпрос на гледна точка и възпитание.
Не е нужно да се търси вина, той има право на мнение и право да не харесва определени неща у теб. Просто тогава се разделяте, а не правите драми.

# 10
Така е, но тя има право да изглежда всякак, а реално като са започвали връзка той я е харесал такава,  а после вече иска да я променя! Ами не е негова работа, нито право, тя като е вече с него да си маха устните и да си сменя гардероба (нито имам устни, нито провокативен гардероб само да кажа).

# 11
  • София
"Мъжът насилник" трябва да е заглавието на темата ти. Отървала си се. Всичкото това е само началото, можеше да завършиш много зле с такъв индивид.

# 12
  • София
Защо се събира този мъж с жена, която видимо грам не харесва и одобрява? Аз това се питам след даденото описание.

# 13
  • София
За да я тормози и да ѝ пие енергията.

# 14
Прекалено изисквания , явно не те приема каквато си . Аз не позволявам да ми казват какво да правя , но все има такива , дето нещо няма да им харесва и ще се мрънка за нещо .

Общи условия

Активация на акаунт