Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 047
  • 429
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик

Вземала съм пробиотик Лактофлор при употреба на антибиотик и съм доволна.  Не съм ползвала пробиотици за подкрепа на имунитета,  защото не знам дали помага.
Не съм запозната с действието на споменатите продукти.

# 121
Не съм пробвала пробиотици за имунната система.Не съм пробвала пробиотици,чувам го за първи път

# 122
В момента пия точно пребиотичните сашета на Лактофлор!

# 123
Приемалa съм Лактофлор Био Плюс.
Другите продукти не са ми познати.

# 124
  • София
Приемам през няколко месеца пробиотици с различна насоченост за общо здраве. В момента също приемам пробиотик. За съжаление не познавам продуктите на Лактофлор.

# 125
  • София
Използвам ПроБ винаги, когато се налага.
Лактофлор се ползва от цялото семейство - доволни сме.

# 126
  • Враца
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период?
- Не.
Ако не приемаш, какво те спира?
- Не съм знаела, че трябва да приемам.
Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
-Не. Нито един.

# 127
Използвам пробиотик почти целогодишно. Доволна съм от Лактофлор.

# 128
  • Велико Търново
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Пробиотици винаги давам на децата, когато са болни. От изброените сме ползвали само Lactoflor.

# 129
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

През третия триместър на миналата ми бременност приемах БиоПлюс, сега не приемам нищо, но съм още във втори триместър и знам, че с наедряването на бебчето перисталтиката ми ще се забави, това е и основната причина да посягам към пробиотиците. Не познавам останалите продукти от серията.

# 130
Превантивно не приемаме, но ми се иска да пробваме това за нередовен стомах с фибрите. Иначе след прием на антибиотик вземаме и lactoflor bio plus и сме доволни.

# 131
  • Варна
Приемам пробиотик, но не съм пробвала Лактофлор. Бих се радвала да ги пробвам.

# 132
Пробвала съм различни марки, но без особен ефект. Бих опитала Fibers на Lactoflor

# 133
Приемам, да. Не съм използвал тези продукти.

# 134
Приемаме пробиотици целогодишно цялото семейство. От години ползваме лятото Lactoflor.

Общи условия

Активация на акаунт