Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 048
  • 429
  •   1
Отговори
# 135
Истината е, че приемам пробиотици изключително рядко. Обикновено след побутване от страна на личния ми лекар. Не ме спира нищо конкретно, освен редовното а-днес-а-утре и така си минава времето. Към момента не съм изпробвала продукти на Лактофлор.

# 136
Приемала съм пробиотици при антибиотично лечение по препоръка на лекар. Познавам Lactoflor само от рекламите, но не сме ползвали продуктите.

# 137
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период?
 - не;

Ако не приемаш, какво те спира?
- имуностимулантите са ми противопоказни, тъй като имам автоимунно заболяване;

Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
- да и съм доволна от тях. Приемала съм след прием на антибиотици.

# 138
Приемала съм пробиотици при прием на антибиотици. Не ползвам по време на есенно- зимния период. Не да ми познати изброените продукти.

# 139
Използвам кажи речи целогодишно. Познати са ми продуктите, доволна съм.

# 140
  • София
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
 Пробиотици приемаме когато пием антибиотици или имаме проблем със стомаха. Не сме купували пробиотици Lactoflor, но с радост бихме подпомагали имунитета на семейството с тях.

# 141
Приемам пробиотици през цялата година, под естествена форма. Е случай че се наложи прием на антибиотик, приемам и пробиотик под формата на добавка. Не познавам изброените марки.

# 142
Да — приемам пробиотици за подкрепа през есенно-зимния период. Смятам, че с по-хладното време, чести промени в температурата, по-малко слънце и повече вируси е полезно да подкрепя имунитета и чревната микрофлора.
Да — познавам продукти от марката LactoFlor

# 143
Да, приемам когато се налага (най-често при боледуване или стомашно-чревно неразположение). Пробвала съм BioPlus.

# 144
  • Пазарджик
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Да,вкъщи винаги имаме lactoflor BioPlus.Спасявал е цялото семейство от стомашни неразположения.Не го заменям за друг.Не познавам и не съм пробвала другите,но при нужда с удоволствие бих купила.

# 145
Не съм приемала до сега, може би не съм имала достатъчно информация. Вече е време да опитам.

# 146
Приемам пробиотици при възпаление на гастрита и прием на антибиотици. За постоянен праем ме притеснява да пия, защото приемам и други неща. Ползвала съм Лактофлор.

# 147
  • Пловдив
Приемам, но не редовно. Не ме притеснява нещо конкретно, просто забравям да си ги купувам. Не са ми познати изброените имена.

# 148
  • София
Приемам, разбира се, особено в този сезон.  Sevida и Opti6 не са ми познати, останалите сме ги приемали цялото семейство.

# 149
Приемаме цялото семейство пробиотици. Използва съм Биоплюс за деца, пробиотик+пребиотик на Лактофлор. Доволна съм .

Общи условия

Активация на акаунт