Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 058
  • 429
  •   1
Отговори
# 150
Приемам пробиотици само с назначено антибиотично лечение, не съм се сещала,че може и самостоятелно. Ако не приемаш, какво те спира? Ползвала съм Lactoflor, но не знам кой вид.

# 151
Вземала съм пробиотик Лактофлор при употреба на антибиотик . Доволна съм.
Не съм ползвала пробиотици за подкрепа на имунитета.
Не съм запозната с действието на споменатите продукти.

# 152
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период?
- Приемам мултивитамини и минерали, но бих опитала и пробиотик.
Ако не приемаш, какво те спира?
- Не съм достатъчно запозната с действието им.
Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
- Само съм ги чувала или съм чела за тях.

# 153
Ползвала съм само lactoflor Bioplus и Lactoflor Opti 6 при нужда.
Доволна останах.

# 154
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?

Приемала съм пробиотици, обикновено са предписани от лекар.
Лактофлор съм взимала, добре ми се отразиха.

# 155
Приемам пробиотици на Лактофлор, защото ми помагат за имунитета, както и за чревното здраве. Давам също така и на детето и за сега се чувстваме добре.

# 156
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период?
Да, цялото семейство приема. Не съвсем редовно, но сравнително често.

Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Да.

# 157
Приемала съм пробиотици само след изписване от лекар при приемане на антибиотик. Не познавам продуктите, но бих ги пробвала, тъй като често страдам от стомах.

# 158
Личният лекар винаги ни изписва пробиотик Лактофлор и антибиотик. Не сме ползвалаи  пробиотици за подкрепа на имунитета.

# 159
  • София
Да, ползвам пробиотици. Приемала съм Лактофлор Биоплюс. Доволна съм.

# 160
Приемаме пробиотици есента, когато вирусните инфекции зачестят, лятото преди и по време на почивка на море. Неизменно и при лечение с антибиотик.
 За Lactoflor само съм чувала. Все още не сме ползвали.

# 161
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Да, приемам пробиотици и не само през есенно-зимния сезон, а целогодишно. С известни почивки, разбира се.
От продуктите на Lactoflor съм ползвала и познавам само Opti6 и Fibers. Много ги харесвам!

# 162
  • София
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? - не, приемам, когато се налага взимане на антибиотик, при стомашно - чревни проблеми.
Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor? - само БиоПлюс

# 163
Познавам някой от продуктите на Lactoflor. Не съм приемала пробиотици профилактично, а само , когато са назначени от лекар.😊

# 164
  • София
Приемам Пробиотик+пребиотик  lactoflor Bioplus почти постоянно.
Много добре ми действа на стомаха срещу подуване и запек и си имам нещо като ритуал всяка вечер по таблетчица преди лягане Simple Smile
Също при нужда на някой член от семейството винаги мога да "услужа" от  моите наличности.

Общи условия

Активация на акаунт