Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 7 065
  • 429
  •   1
Отговори
# 165
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
Давам на детето ни почти ежедневно пробиотик.
Аз съм ползвала Opti6  и съм доволна !

# 166
  • София
Приемам пробиотици само когато пия антибиотици.Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 167
Ползвам пробиотици периодично и при проблем. В момента дори ползвам. Купувала съм Био плюс варианта, останалите не са ми познати.

# 168
  • Пловдив
Не приемам пробиотици, освен, ако нещо нямам проблем със стомаха.
Непознати са ми изброените продукти

# 169
Понякога приемам, но в момента не. Давам само на детето. Не съм ползвала изброените продукти, но бих се радвала да ги изпробвам.

# 170
Да, приемаме пробиотици през цялата година само като сме болни. Не познавам Вашите продукти, но бихме ги пробвали семейно.

# 171
  • някъде
Не приемам редовно пробиотици, но все повече се замислям да започна, защото имам проблеми със стомаха.  Преди години съм ползвала ваш продукт.

# 172
Не приемам. Спира ме цената. Бегло познавам изброените продукти.

# 173
Използвам пробиотици само когато приемам антибиотици или имам проблем. Не съм използвала изброените продукти, но бих ги пробвала.

# 174
Не съм използвала продуктите на Lactoflor, но с голям интерес бих ги пробвала! 🍀
Особено BioPlus и Sevida ми звучат точно като това, от което имам нужда през есенно-зимния сезон - за баланс, лекота и по-силен имунитет 💪
Обичам да споделям впечатленията си от нови продукти, така че с радост бих казала честното си мнение след пробата 😊

# 175
Взимам пробиотици винаги в комбинация с антибиотици и когато има няколко лекарства едновременно тоест за баланс. Другите не са ми познати

# 176
Приемам периодично LactoflorBioPlus основно за нормализиране на чревната микрофлора.
От скоро имам препоръки за Sevida (в комбинация с друг продукт) за подпомагане на имунитета.
Другите продукти не са ми познати.

# 177
До сега не ми се е налагало да приемам пробиотик,но ако се наложи бих се възползвала.Единствено за повечето пробиотици съм гледала от  рекламите.

# 178
Ползвам, но не и на тази марка. Ще се радвам да им дам шанс.

# 179
Приемаме в семейството пробиотици през есенно - зимния сезон но продуктите на Lactoflor не ги познавам

Общи условия

Активация на акаунт