Lactoflor - българските пробиотици с традиция, подкрепена от надеждна наука

• 6 525
  • 429
  •   1
Отговори
# 30
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира? Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
От миналата година по препоръка на педиатърката ни започнах да ползвам за децата ми BioPlus и след като се убедих в ефикасността му,започнахме и с мъжа ми да пием.Изключително съм доволна и го препоръчвам на всички познати,когато ме питат как така рядко боледуваме,въпреки че в училище и в градината винаги е пълно с болни деца.

# 31
Приемам пробиотици по време и след боледуване. Не познавам продуктите на Lactoflor.

# 32
Приемала съм назад във времето при нужда, но не постоянно. Не познавам продуктите на Lactoflor, но бих ги пробвала.

# 33
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? - Аз лично не, но обмислям да взема някакви, подходящи за жени, както и за децата. Ако не приемаш, какво те спира? - Предни години съм взимала, тази година просто все още не съм взела. Малко закъснях. Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor? - Не бях запозната, но след като ги разгледах и прочетох представеното, вече представляват интерес за мен.

# 34
  • Варна
 Не познавам тези продукти, защото предпочитам естествени пробиотици. От аптека само когато ЛЛ предпише антибиотик.

# 35
Децата приемат пробиотика Lactoflor BioPlus. И съм доволна!
С другите продукти не съм запозната.

# 36
  • София
Приемаш ли пробиотици за подкрепа на имунитета през есенно-зимния период? Ако не приемаш, какво те спира?
- В момента не приемаме. Разчитаме на здравословно хранене и ежедневен прием на кисело мляко.
Познаваш ли продуктите BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers на Lactoflor?
- Взимали сме BioPlus по препоръка на лекар след прием на антибиотик.

# 37
Приемам пробиотици периодично. Винаги има положителен резултат. Ползвам Опти6. Другите видове не съм ги приемала.

# 38
Ползвам ежедневно пробиотици за храносмилателната система. Не съм пила специално за имунитет. Не съм опитвала посочените марки, но бих с удоволствие Simple Smile

# 39
Не приемам редовно пробиотици.

Понякога се налага заедно с прием на определен медикамент.

Не познавам продуктите на Lactoflor, но бих ги тествала.

# 40
  • Sofia
Цялото семейство приемаме пробиотици в подготовка за сезона на вирусите, но и не само. Познаваме продуктите на Лактофлор отдавна. Фибрите купувам на сина ми, тъй като е скаран със зеленчуците и понякога му е трудно с ходенето до тоалетна 😁

# 41
Не приемам редовно пробиотици, но все повече се замислям за това, особено през есенно-зимния период. Причината да не съм започнала е, че просто още не съм го направила навик. Познавам продуктите на Lactoflor – BioPlus, Sevida, Opti6 и Fibers – и ми изглеждат като добър вариант за подкрепа на имунитета и чревното здраве. Бих пробвала!

# 42
Да, приемам понякога пробиотици. И не, не съм чувала за Lactoflor.

# 43
  • Пловдив
Не приемам редовно пробиотици. Пила съм веднъж Лактофлор като част от определен протокол.

# 44
  • София
Когато боледуват децата, личната лекарка шм изписва пробиотици. Но не ги пият целогодишно.

Общи условия

Активация на акаунт