Коледни подаръци - 2026 г.

• 663
  • 24
  •   4
Отговори
  • София
Nature Sparkles  Добре дошли в темата за коледните подаръци за 2026 г.!  Nature Sparkles

Старата тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1819939

# 1
Благодаря за темата!

Касичката ми с монети за коледни подаръци е пълна. Има обаче още два месеца да събирам. Ще отделя монетите и ще продължа да заделям.
Не помня тук дали съм споделяла. Всяка година от януари до края на ноември събирам в касичка монети. В края на ноември обменям монетите и с парите купувам коледни подаръци. Не стигат за всички, но са ми в помощ.

# 2
Това за монетите определено е супер идея!
Благодаря за Нова тема 💐

# 3
  • София
Благодаря за темата!
Всяка година ми е мъка какви подаръци да купя. Никакви идеи не ми идват. Следя ви за идеи. Едното дете намекна нещо за геймърси стол. Ще разглеждам, въпреки, че не ми харесва точно такъв подарък.

# 4
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Надявам се да е като предишните - пълна с идеи и хубаво настроение! Flowers Hibiscus

# 5
+1 за идеята на Дими. И аз имам да купувам доста неща, но пък се забелязвам, че ако сега купя нещо( имам предвид през лятото), след месец ще видя нещо още по оригинално или нещо което разбирам че е необходимо. В последно време подарявам най- вече карта със заредена сума в нея, или ваучер, и за рожденни дни и за празници. На мен ми е най- удобно! Всеки има нужда от нещо, но да си го избере сам, или да добави сума за по- голям подарък.

# 6
Записвам се в темата, голяма мъка са ми тези подаръци. Благодаря за идеята за копринената калъфка от Нотино, възползвах се, гаджето на сина ми е готова. Не обичам да подарявам непотребни неща и ми е мнооого трудно. Чакам сега да видя дали ще има нещо интересно на черния петък, ама нямам никаква идея какво въобще да гледам 🤷‍♀️

# 7
Благодаря за новата тема!
Следя с интерес.

# 8
  • София
Много благодаря за новата тема. Вече започнах да набелязвам подаръци, а имам няколко купени. Тази година ще купувам и на бебчето и нямам търпение.

# 9
Търся идеи за подарък на ММ. Другите все ще ги измисля, но той каквото иска, си го купува директно и все казва, че не иска подаръци. Някакви смарт джаджи ми се въртят, но хич не съм наясно с новостите.

# 10
Благодаря за новата тема и да не е спам ще споделя още няколко от приготвените неща. На тримата ми племеника по един суитшер, козметика бира и половин чаша за бира. На единия планинарски обувки, а на другите двама по чанта за пътуване през рамо.  Взех ги докато бяха промоционални с точки в билла на american tourister. На сестра ми обици Pandora. На етърва ми фондю и ще добавя няколко сирена преди да го подаря.

# 11
Дайте идея за безжични слушалки на нормална цена Grinning

# 12
От Тему си взех за 6 евро Blush

# 13
Дайте идея за безжични слушалки на нормална цена Grinning

Зависи какво се разбира под "нормална цена".
Преди две години с всички крайници щях да препоръчам JBL.
Аз поне ги купувах на доста приемлива цена, сега вече май са ги вдигнали и тях с едно 30% поне.
С времето обаче установих, че след 7- макс 8 месеца ползване, при това не особено активно, започват да дефектират. Батерията пада бързо, една от тапите започва да глъхне. За съжаление го установих след третата покупка и просто ги хвърлих.
С други думи казано- ако сте се спряла на марката, проучете внимателно и прочетете ревюта преди да купувате.

# 14
От Тему си взех за 6 евро Blush
Работят ли? Grinning Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт