Рок и хевиметъл поклонници тема 2

• 3 346
  • 75
  •   1
Отговори

Добре дошли в новата втора тема. Надявам се, че ще продължим да се забавляваме заедно с нашата любима музика, заедно с много новини за концерти, новооткрити групи, впечатления, мнения, новини от света на рока и разбира се да споделяме любими клипове.

Последна редакция: вт, 03 мар 2026, 18:20 от Анонимен

# 1
Нямам с какво да се похваля, но ми се иска да следя темата. Всъщност забравих, концерт на Manowar.
Но догодина Laughing

# 2
Като ще се хвалим: тази година си угаждам аз. Имам билети за Букурещ и за двете вечери в Лондон на Металика (разбрах, че ще има и други от тук там).
Очаквам да се размажа след като от последното им идване в България не съм ги слушал на живо

# 3
И така все пак Twisted Sister ще направят турнето , но с друг вокалист  Sebastian Bach /Skid Row/  .
https://www.hellorayo.co.uk/planet-rock/news/rock-news/sebastian … ch-twisted-sister

New Metal Releases March 2026

06.03 MORE - Destructor

06.03 LEAVES EYES - Song Of Darkness [EP]

20.03 AXEL RUDI PEL - Ghost Town

06.03 TRIUMPHER - Piercing the Heart of the World

27.03 SIEGE PERILOUS - Becoming the Dragon

12.03 RAVENSPELL – Obsidian King

06.03 POWERWOLF - Wildlive

20.03 EVERMORE - Mournbraid

27.03 TIMELESS RAGE - My Kingdom Come

27.03 MYRATH -Wilderness Of Mirrors

27.03 POWER PALADIN - Beyond the Reach of Enchantment

20.03 SANCTUM PYRE – He Who Remains

20.03 MYSTFALL – Embers Of A Dying World

27.03 SONS OF ETERNITY - Human Beast

13.03 ANGUS McSIX - And The All-Seeing Astral Eye

Последна редакция: ср, 04 мар 2026, 15:59 от Анонимен

# 4
Заглавието е много точно , страшно ми се вижда чак .

# 5
  • Бургас
Като ще се хвалим: тази година си угаждам аз. Имам билети за Букурещ и за двете вечери в Лондон на Металика (разбрах, че ще има и други от тук там).
Очаквам да се размажа след като от последното им идване в България не съм ги слушал на живо
Как успя да се доредиш? Аз останах извън опашката, билетите свършиха преди да ми дойде реда изобщо да се логна. А се бях заредила в часа на пускането им. Тийнката у дома беше много разочарвана, за мен да не говорим. Ще си се утеша с моите любимци Мейдън...

# 6
  • София
Много досадно звучи AI рок/метъл музиката. Все едно инструменалът е записван в банята, а вокалите са на прегряхнал робот след почерпка с домашна сливова Grinning

# 7
Снощи съвсем случайно попаднах на тази съвсем нова българска група в стил готически рок-метъл Darkgeist. Харесва ми стилът им макар, че има само 3 парчета, за сега надявам се и на още занапред Guitar

# 8
Как успя да се доредиш? Аз останах извън опашката, билетите свършиха преди да ми дойде реда изобщо да се логна. А се бях заредила в часа на пускането им.
За Букурещ УЖАСНО трудно - успях да взема билетите още когато ги пуснаха pre-sale с member от сайта на Металика, но пак имаше ужасна опашка и постоянно показваше, че няма билети. Аз се бях настроил за пред сцената, но единствените 2 билета, които успях да хвана бяха на трибуните. Жив късмет си беше.

Иначе за Лондон беше много лесно: 2-3 месеца по-късно все още имаше билети. Като имаме предвид, че има нискотарифни полети до там не е толкова по-скъпо като опция, а и имаш цели 2 концерта

# 9
  • Бургас
Как успя да се доредиш? Аз останах извън опашката, билетите свършиха преди да ми дойде реда изобщо да се логна. А се бях заредила в часа на пускането им.
За Букурещ УЖАСНО трудно - успях да взема билетите още когато ги пуснаха pre-sale с member от сайта на Металика, но пак имаше ужасна опашка и постоянно показваше, че няма билети. Аз се бях настроил за пред сцената, но единствените 2 билета, които успях да хвана бяха на трибуните. Жив късмет си беше.

Иначе за Лондон беше много лесно: 2-3 месеца по-късно все още имаше билети. Като имаме предвид, че има нискотарифни полети до там не е толкова по-скъпо като опция, а и имаш цели 2 концерта

За Лондон вече ми идва извън бюджета, за жалост. Ние сме трима и сумата става не малка. Здраве да е!

# 10
  • Бургас
Днес Джоуи Демайо има рожден ден

# 11

Много го харесвам Удо, жалко че ще трябва да гледам Accept без неговият глас. Поне ми остава утешението ,че миналата година му се изкефих отново на гласа.

# 12
# 13
Сигурна съм, че ще има оплаквания, че е AI, но на мен лично много ми харесват:

https://www.youtube.com/watch?v=UmdqXA0E8X8

https://www.youtube.com/watch?v=gO77Q9zwKHA

# 14
  • Бургас
Купих си билети за Iron Maiden в София и направо съм потресена. Не стига, че цените на билетите са колкото в по-богатите държави, ами и организаторите сложили някакви таксички - такса услуга и такса обработка на поръчката - около 20 евро допълнително. За първи път плащам нещо такова. Погледнах в интернет организатора на концерта и сайта, който продава билети са на една и съща фирма. То бива наглост ама...
На всичкото отгоре на мейла получих само номер на поръчката и нищо друго - няма баркодове/QR кодове, няма места (взех си на трибуните).
Дали ще ги получа по-късно или да им пиша?

Последна редакция: чт, 12 мар 2026, 12:35 от Irene Adler

Общи условия

Активация на акаунт