Коледни подаръци - 2026 г.

• 2 462
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
Парфюмчетата Sol de Janeiro са тотален хит сред момичетата на тази възраст.

# 31
  • София
Потвърждавам за Sol de Janeiro. Малката девойка /10г./ много ги харесва. Има травъл комплекти
https://www.notino.bg/sol-de-janeiro/hydrating-jet-set-komplekt- … zheni/p-16388652/

# 32
В Лили скоро загледах, че има разни интересни по форма гланцове за устни и други дребни продукти - изглеждат като играчки, чак аз се загледах в едно балсамче с прикрепен ключодържател лимонче на Есенс. Имаше и някакви с капачка като храни - кексче, кутия пуканки и подобни. Според мен такива биха били вървежни в тази възраст.

Между другото това ми напомни, миналата година спретнах едно пакетче с интересни канцеларски материали за първокласник-дете на приятелка, която сподели, че се надпреварват децата да си колекционират и разменят острилки с интересна форма, миришещи гумички, остролко-гумички комбинирани и т. н. Може да е полезно на някого и като идеи за подаръчета за адвент календар.

# 33
  • там където има винаги вятър
Аз съм в търсене на подарък на племенницата. Започва 2ри клас тази година. Не обича да чете, родителите не я ѝ насърчават в тази насока, пробвах с пъзели, които отново не пожънаха успех. Не ми се ще да са само някакви лакомства. От бабата разбрах, че е започнала да се интересува от козметика, но не знам какво би било подходящо за тази възраст. Дали комплект с душ гел и още нещо, дали лосиончета за тяло и ръце, или някакво парфюмче... Ще се радвам на препоръки, подходящи за възрастта на детето. Благодаря!
Вижте в Дъглас. Миналата година взех за внучките - бяха сложени в топка/коледна, дори ги бях показала в темата. Иска си ровене в сайта им обаче Rage Раничко ги взех и по-късно - към началото на Коледа бяха малко намалени...Rolling Eyes И на големите - майките им и снахата пак от там взех комплекти - нещо универсално/душ гел, лосион.../че знам ли кой какво ще хареса.

Вчера, откривайки темата - за което благодаря на sea.sea пък се сетих че може на моите внучки/15 и 13 г./ да потърся комплекти за маникюр. И тая сутрин мярнах нещо в Дъглас. Сега отивам да се ровя.
Връщам се да чета и темата. Никакви идеи нямам тая година, предишни години като че ли бях по наясно Thinking
А имам още 2 внучки - на 3 и 2 години. Играчки, пъзели - абсурд, какво ли нямат....

Ще трябва да си проверя тефтера в който вече от доста години записвам  какво съм вземала - моите 3 деца и семействата им, това на зълва ми и едно приятелско.

# 34
  • Бургас
https://motor-zet.com/oxford-nano-jet-ultrakompakten-bezzhichen- … &description=true
Обещаният линк за компресорчето. Хубавото му било, че и мери налягане, не само помпи.

# 35
https://motor-zet.com/oxford-nano-jet-ultrakompakten-bezzhichen- … &description=true
Обещаният линк за компресорчето. Хубавото му било, че и мери налягане, не само помпи.

Много ти благодаря!

# 36
Този компресор само за гуми на велосипеди ли става?

# 37
  • Бургас
Моят мъж си помпи тези на колата, на мотора, на колелото, плажен дюшек дори.

Дописвам: ММ каза да ви предупредя, че за мотор и колело е екстра, но за автомобил няма да е най-доброто решение, защото след напомване на 1 гума и батерията ще е на 1 чертичка.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 14:48 от selleste

# 38
А имате ли идеи за нещо интересно за учителите?

# 39
Една идея за подарък, която ми попадна и ми се стори практично

Не слагам линк, тъй като видях, че ги има в доста сайтове и всеки може да си подбере според бюджета и вкуса по дизайна.
Само допълвам, някои се продават без помпи, но има малки преносими автоматични, например в Джъмбо.

# 40
  • Бургас
Благодаря за уточненито за преносимите помпи в Джъмбо. Тези дни щях да си поръчвам пликове с такава помпа от Тему, но след начисляване на митото цената стана уау.

# 41
Аз продължавам да търся идеи, раницата също си е на дневен ред, но повечето са за лаптоп като размер. Аз търся една идея по-малка - за документи, ключове...много мразя разни чантички, па макар и кръстени "мъжки".

# 42
  • Тук и сега
Чаках я тази тема с нетърпение.

# 43
  • Пловдив
За семеен коледен подарък май ще си купим масажен стол от Айко, спряли сме се на два модела, ако някой има вкъщи може да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт