9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 8

• 10 039
  • 94
  •   2
Отговори
Добре дошли в тема 8 на 9.ФЕГ!

С пожелание да споделяме повече положителни емоции!

Честита нова 2025/2026 учебна година! Да е успешна за всички! На добър час на всички ученици!

Стара тема - Тема7

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 11:18 от kami13

# 1
Kami, благодаря за новата тема! Дано е на късмет това, че стартира в навечерието на първия учебен ден! Успешна и лека да е! Heart

# 2
  • София
Благодаря за новата тема и успешна учебна година Flowers Four Leaf Clover

# 3
Аз пък възлагам големи надежди на новата директорка и вярвам, че ще оправи тези административни абсурди. Безумно е наистина все още да нямаме официална информация за класен и програма.

# 4
  • София
Благодаря и аз за новата тема!
Успешна, здрава, ползотворна и изпълнена с много положителни емоции учебна година за всички ФЕГ-та и техните родители 😀.

# 5
  • София
И аз благодаря за новата тема!

Успех на децата ни!

ПС: редактирането на първия пост ще е възможно до днес, дано да успееш Ками!

# 6
Успешна нова учебна година на всички фег-чета,а и не само .Дайте шанс на директорката,та тя сега започва.Имайте милост.И нашите деца не знаят нищо,но днес ще разберат всичко.Не са малки все пак,вече 9ти клас.Успехх на всички.

# 7
Успешна да е новата учебна година на всички дечица от 9-та ФЕГ! Здрави да бъдат и да им е хубаво и любознателно в училище! Flowers Four Leaf Clover

# 8
  • София
Ох, хайде да ни е честита учебната година! Хич не ми се искаше да започва Simple Smile Но дано е успешна за всички!

# 9
Честита нова учебна година! Дано децата ни бъдат щастливи и да натрупат много знания и умения през годината! Как е минало тържеството, някой знае ли?

# 10
  • София
Честита нова учебната година!
Да е спокойна и успешна!

Тържеството беше приятно, доколкото можеше да се чуе, защото нещо им куцаше озвучаването. Новата ни директорка изглежда много нежна и красива. И развълнувана. Желая й успех! Естествено, завършиха с хора. Готино беше.
Видях моя приятелка с която се заговорихме и стигнахме до господин Михайлов. Та, той идва от 6то и там също е било пълна трагедия - не обяснява и пише ниски оценки на килограм. Боже, дано да е преживял катарзис това лято и да е нов човек!!!!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 15:39 от etomira

# 11
А дали с ечува за РС? Осаналите училища са обявили.

# 12
  • София
Според нашата класна РС се очаква през октомври, но не е насрочена още.

# 13
Според нашата класна РС се очаква през октомври, но не е насрочена още.

Това не е ли много късно? Би трябвало всички да имат веднага след 15.09.2025г.
Дали 8-ми клас са имали?

# 14
  • София
Ми аз лично нямам никакво желание да ходя на РС, така че хич не ми е късно, даже и тогава мисля да засиля мъжа ми, ако му се ходи Simple Smile Повече на РС хич не мисля да ходя.
Със сина ми също към 9-10 клас спрях да ходя на срещи, мисля и сега така.

Общи условия

Активация на акаунт