9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 48 171
  • 759
  •   1
Отговори
Добре дошли в тема 7 на 9.ФЕГ! Дано е пълна с положителни отзиви!

Честита нова учебна година! Да е успешна за всички!

Тема1 Тема2 Тема 3 Тема4 Тема5 Тема6

# 1
  • София
Мария, благодаря за темата!
На добър час на всички деца!

Да задам въпроса отново: осмокласните майки, искате ли да пием кафе утре в 9, докато децата имат час на класа?

# 2
Аз по-скоро ще съм с малката в нейното училище, че ще са с нова класна.
Сега ми предадоха информацията от РС. Как така вече са подадени заявленията за подготовка за олимпиада,  и местата са запълнени? Нещо не ми става ясно кога се е случило и ако има група 8 клас, защо ние не сме разбрали!

# 3
При записването подавахме ние. Нямаше ли такова заявление в пакета с документи?
Принципно за 8 клас в групата за олимпиади желаещите все са повече от местата (2 групи). И тогава ги класират по бал. В нашия випуск някъде след втория месец бая деца се отказаха, дали не беше и по-рано. И оттогава, а и нагоре пак са 2 групи, но поне в групата с дъщеря ми не са повече 10-15 желаещите деца, предполагам и в другата група не е пълна бройката. Не е проблем и не е изпуснат материал ако дете се включи по-късно.

# 4
  • София
Нелика, при записването ни дадоха такова заявление. Може да са ви пропуснали вас.

# 5
Благодаря и аз за новата тема! Успешна учебна година на всички! При записването имаше декларация за участие в олимпиада, но аз не знаех, че местата са ограничени и че има класиране по бал. Предполагам класните ръководители могат да дадат информация кой е класиран. Така ли е? Може ли някой по-запознат да обясни?

# 6
Имах спомен, че се съгласих с нещо такова, но мислех, че самото заявление се случва на по-късен етап. Щом е както казвате, супер! Simple Smile

# 7
Тези групи започват от октомври. Първите седмици ще мине учителят, който ще води групата по класовете и ще информира кои деца, кога и къде ще са занятията. Пак през първите седмици ще им раздадат листче с клубовете и който желае да си вземе и да се запише. За всеки клуб се попълва отделна бланка.

Погледнах на сайта: и тази година заявлението за олимпиадите е част от пакета с документи и ако сте го свалили и попълнили значи е подадено Simple Smile.

# 8
Успешна учебна година на децата! Аз също ще съм с дребното, че и то е в нов клас. А баткото отказа някой да иде с него. Но при следваща среща или повод, с удоволствие ще пия кафе с вас и ще се радвам да се запознаем на живо!
Да задам въпроса отново: осмокласните майки, искате ли да пием кафе утре в 9, докато децата имат час на класа?

# 9

Момичета, къде ще пием кафе Wink ?

# 10
  • София
Благодаря и аз за новата тема! Успешна учебна година на всички! При записването имаше декларация за участие в олимпиада, но аз не знаех, че местата са ограничени и че има класиране по бал.

класиране по бал има за участие в групите за допълнителна подготовка за олимпиада по френски език.
иначе на самата олимпиада може да участва абсолютно всеки, който пожелае и се запише.

ако детето ви се класира на областен кръг, на следващата година получава правото да се включи в групите за допълнителна подготовка за олимпиада.

# 11
Благодаря и аз за новата тема! Успешна учебна година на всички! При записването имаше декларация за участие в олимпиада, но аз не знаех, че местата са ограничени и че има класиране по бал.

класиране по бал има за участие в групите за допълнителна подготовка за олимпиада по френски език.
иначе на самата олимпиада може да участва абсолютно всеки, който пожелае и се запише.

ако детето ви се класира на областен кръг, на следващата година получава правото да се включи в групите за допълнителна подготовка за олимпиада.
Благодаря за информацията! 🙂

# 12
  • София

Момичета, къде ще пием кафе Wink ?

9 без 15 пред училището?

# 13
  • София
ети, напиши, ако седнете някъде. Имам планиран ангажимент, но ако се справя, ще се включа.

# 14
  • София
Пропуснала съм ви кафето сутринта, но ние окъсняхме жестоко, така че нямаше да мога да включа. Успешна година на всички деца! Нека се чувстват щастливи от избора си до края!

Общи условия

Активация на акаунт